Affiliate Marketing - Canlı Kanlı Örnek

Affiliate Marketing - Canlı Kanlı Örnek
Affiliate Marketing - Canlı Kanlı Örnek


Affiliate Marketing konusunu tanıtabilmek adına sizlere sistemin belli başlı bölümlerini açıklamaya çalıştım, Affiliate Marketing konusunda yazılmış tüm içeriği inceleyebilirsiniz : Affiliate Marketing Hakkında Her Şey >> Çalışma prensipleri hakkında konuştuktan sonra sistemin pratikte ne gibi şartlar ile çalıştığını, yayın politikalarının nelere izin verdiğini çalışan firmaların  canlı örnekleri ile gösterelim.  Tekrar sistemin güzelliğini size hatırlatmak istiyorum Affiliate Marketing sitenizin içeriği ile yüzde yüz  alakalı reklam sunmanıza imkan verir.

Ben örnek olarak bir oyun siteniz olduğunu varsayarak devam etmek istiyorum. Mmisgames.com sitesi ülkemizde oldukça ilgi görmüş Knight Online oyununun dağıtıcısı konumundadır. Firma yakın zamanda Rode isimli bir oyunun dağıtımını yapmaya karar vermiş ve internet üzerinden kendisine yardımcı olacak satış ve tanıtım ortakları arıyor. Kısacası kapılarını Affiliate Marketing işi ile ilgilenenlere açmış. Sizin oyunlar hakkında bir blogunuz varsa bu sistem sizin için oldukça faydalı. Siz reklam ile alakalı olan oyunlar ile ilgili kişileri bu yeni oyun ile buluşturacaksınız.   Şimdi canlı kanlı sistem şartlarını inceleyelim.

Affiliate Marketing - Canlı Kanlı Örnek
Affiliate Marketing - Canlı Kanlı Örnek

Oyun firması tanıtım için reklamcılık şartlarını belirlermiş. Banner trafiğine izinli olarak izin veriyor. İzinli yani size sitenize eklemek için hazır banner kodları sunacaklar. Arama motoru reklamcılığına izin vermiyor. Markaya direk reklam vermeniz yasak. Ziyaretçilerinizi ve takipçilerinizi oyunu oynamaya teşvik etmek serbest. E-mail pazarlaması ve Cashback sitelerini kullanmak yasak. Sistemin politikaları yasak gelelim kazanç tablosuna.

Rode oynamak için üye olup oyunu indirmeniz gerekiyor. Sistemde kazancını sizinle bu şeklinde paylaşıyor.

1 ) Üye olma sonrası ödeme : 0.50 TL
2 ) İndirip Oynama : 3.00 TL

Hülasa biri sizin reklamlarınız sayesinde oyun sitesine üye olur ise 0.50 TL, üyelik ardından kişi, oyunu indirip oynarsa 3.TL kazanıyorsunuz. Toplamda 1 kişi üzerinden 3.5 TL kazanmış oluyorsunuz. Karışmaması için eski para ile üç buçuk milyon lira. Pazarlama strateji kuralları ve ödenen ücret sizin için yeterliyse sisteme başvurarak kabul görmeniz ardından yayıncı olmaya başlıyorsunuz. Umarım bu canlı örnek sistemi anlamanıza yardımcı olmuştur ..


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger