Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Saç Dökülmesine Karşı Şampuan
Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Saç uzaması, gıda yoluyla aldığımız besinlerden, saç derimizin sağlıklı durumda olması gibi birçok durumdan etkilenir. Her halükarda, saçlarımızın bir ömrü vardır. Ömrünü tamamlayan saç dökülerek, yerine yenisine bırakır. Saç kökünün işlevsiz olması, saç derisinin nefes alamaması gibi etkenler, saç dökülmesine neden olur. Aynı etkenler saçların uzama hızını etkiler.

 Saçlarımızın düzenli, gür ve canlı bir şekilde uzaması için; Kepek, Saç yağlanması, saçlardan yıpranma, Kuru Saçlar, saç derisinde sertleşme ve tahriş, bakteriyel oluşumlar, saç kırıkları gibi kötü koşulların olmaması gerekir. Saç Uzatma Yöntemleri, Fizyolojik olarak uygulanmasının yanında, ani ve sürekli yaşanan stres ve ruh hali gibi Psikolojik etkenlerde, saç uzamasında etkili Rol oynar. Tüm saç problemlerinde olduğu gibi, saç probleminin olduğu yerde, saç kökü ve saç derisi problemleri aranmalıdır. Ya da elde edilmek istenilen saçlara ulaşmak için, tedavinin ya da bakımın ilk uygulanacağı yerler, saç kökü ve saç derisi olmalıdır. Saç derisinin nefes alamayan bir yapıda olması, saç uzama hızınızı yavaşlatarak, zamanla saç tipinize göre saç yağlanması ya da saç kırıkları gibi sorunlara yol açacaktır. Bu iki sorununda geleceği nokta kaçınılmaz olarak Saç Dökülmesine yol açacaktır.

Saç derisinin, kepeklenmemesi, ölü hücrelerden temizlenmesi için, saçların sık yıkanması, iyi kurulanması, özellikle saç şekillendirici ve saç boyalarının uygulanmasından sonra, iyi durulanması gerekir. Bu koşullar yerine getirildiğinde Saçlarımızın uzaması sağlanabilir. Saç kökündeki istenmeyen yağ tabakasının birikmesi, vücudumuzda oluşan DHT Hormonunun, saç köklerini tıkaması, Saç uzama hızını yavaşlatacağı gibi saç dökülmelerine de yol açacaktır. Bunun önüne geçmek için, saç köklerini besleyen ve Saç Çıkarıcı ürünler tercih edilmelidir. Saç kökü, saçı besleyen tek etken olduğu için, temiz ve Antibakteriyal bir ortamda bulunmalı, saçı ve saç kökünü tahriş edici maddelerden kaçınılmalıdır.

Bahsettiğimiz tehlikelerden saçlarınızı koruyacak olan Saç Dökülmesine Karşı Şampuan olan Garlex Sarımsak Şampuanı, içeriğindeki Sarımsakla, saçlarınıza gerekli olan Antioksidan takviyesini yapacak, saçta oluşan yağ ve istenmeyen kimyasalların oluşturduğu tabakayı temizleyecektir. Şampuan içeriğinde 5 şifalı bitki bulunur. Bunlara ilave olarak A ve E Vitaminleri saçlarınıza gereken besin desteğini yapar. Provitamin B5 saç tellerinizin daha dayanıklı bir hale gelmesinde etken rol oynar.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger