Flickr Rehberi

Blogcular İçin Flickr Rehberi
Blogcular İçin Flickr Rehberi 

Blogger kullanıcılar için bir çok ziyaretçi kazanabilme yöntemi ve backlink edinebilme özelliğini sunmuştum. Bunlar arasında en önemlileri ise farklı tarzda sosyal paylaşım siteleri. Daha önce sizlere kullanabileceğiniz ve ayrıntılı olarak fayda sağlayabileceğiniz sosyal paylaşım sitesi örnekleri sunmuştum.
Flickr sitesi, Yahoo tarafından satın alınan ve dünyanın en çok kullanılan fotoğraf paylaşım için tasarlanmış sosyal paylaşım sitesi.  Sosyal paylaşım sitelerinin seo üzerinde ki son derece önemli etkisini defalarca sizlere açıklamaya çalıştım. Farklı sosyal paylaşım sitelerinde var olması, blogunuzun kalitesini belirleyen önemli bir unsurdur.

Açıklanan verilere göre günde 75.000 fotoğraf eklenen sosyal paylaşım sitesi Flickr, blogcular için üç önemli avantaj sunacak.
  • Flickr sitesi takipçi edinebileceğiniz bir sosyal paylaşım sitesidir. Blogunuz için farklı türde ziyaretçilere ulaşabilir ve Flickr üstünden sizi takip etmelerini sağlayarak farklı tipte kemik ziyaretçi edinebilirsiniz. Flickr sitesi, Türk kullanıcılar tarafında da aktif şekilde kullanılmaktadır. Özellikle foto blog kullanan kullanıcılar için ideal bir takipçi edinme sitesidir. Tüm paylaşımların takipçilerinize ulaşması yönünden Facebook kullanmaktan çok daha mantıklıdır. 
  • İkinci önemli avantajı ise profilleriniz de link çıkışı sağlaması. Profillerinize blog adreslerinizi ekleyerek kaliteli bir link çıkışı elde edebilirsiniz. Bu konuyu sizin için ayrıntılı olarak açıklamaya çalıştım : Flickr Üyelik ve Link Ekleme >> 
  • Üçüncü bir yönden ise bloglarınız da daha renkli görünümler oluşturmak için Flickr sitesine yüklediğiniz resimleri kullanarak yada farklı kullanıcıların upload ettikleri fotoğrafları kullanarak daha renkli bir blog oluşturabilirsiniz. Flickr Üyelik ve Link Ekleme >> 


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger