Matt Cutts Kimdir? - Blogger Sahipleri ile Alakası

Matt Cutts Kimdir ?
Matt Cutts Kimdir ? 

Belirtmeliyim ki yukarıda gördüğünüz masumane tipi kanmayın. Kendisi başımıza türlü işler çıkartan Matt Cutts , Google mühendislerinin en yetkisi aynı zamanda Google Webspam takımının yöneticisidir. Kısaca bu gün ki Google Seo standartlarının yegane belirleyicisi.

Matt Cutts Twitter Hesabı : https://twitter.com/mattcutts
Matt Cutts Resmi Blogu : http://www.mattcutts.com/blog/

Sitelerimize yaptığımız seo yatırımlarının tamamının krtilerini belirleyen takım içerisinde yer alan, etkili isimlerden biri olan Matt Cutts site tasarımcılarına yardımcı olmak için çaba sarfetmesi ilede ünlüdür. Seo geliştirme konusunda yetkili bir isim olan Matt Cutts videolar ile site sahiplerine yol gösteriyor ve çoğu zaman sorulan soruları yanıtlıyor. İşte bu noktada Seo konusunda en yetkili ismi takip ederek siteniz için yapacağınız seo yatırımlarını belirleyebilir ve Google sisteminin çalışma mantığını en yetkili isimden öğrenebilirsiniz.

Tabiki  Matt Cutts'un yüklediği, sorulara cevap veren ve seo konusunda açıklık getirdiği tüm videolar İngilizce. Fakat daha önce ki konumda size YouTube sitesinin altyazı ekleme özelliğinden bahsetmiştim. Youtube Altyazı Ekleme Özelliği >>

Matt Cutts Kimdir
Matt Cutts Kimdir ? 

Her ne kadar çeviriler çok çok kaliteli olmasa da rahatlıkla ne hakkında konuştuğundan ve neyden bahsettiğini anlayabiliyorsunuz. Matt Cutts'u takip edip, YouTube Altyazı özelliğini kullanarak en yetkili ağızdan seo konusunda bir çok ipucu elde edebilirsiniz.

Matt Cutts - Goole Nasıl Çalışıyor ? : Youtube Altyazı Özelliğini Devreye Sokun

 Mutt Cutts - Seo ve Sosyal Paylaşım Siteleri : Youtube Altyazı Özelliğini Devreye Sokun 




Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger