İzmir Güvenilir Baymak Servisin Adresi

İzmir Güvenilir Baymak Servisin Adresi
İzmir Güvenilir Baymak Servisin Adresi

İzmir’in servis politikasını belirleyen ve gündemi oluşturan firması Baymak özel servis olarak İzmir sakinleri için en yeni kampanyalar ve servis hizmetleri ile karşınıza çıkıyoruz. Sektörün ihtiyaçlarından çok daha fazlasına cevap veren firmamız bu anlamda diğer firmalara da örnek teşkil oluşturmaktadır.İzmir'in Büyük ilçeleri için her noktaya servis hizmeti götürmek küçümsenecek bir iş değil. Biz firma olarak çalışma saatlerimizde oynamalar ve değişiklikler yaptık. Servis ağlarımızı ise bölge analizleri sonucunda farklı alanlara taşıdık.

 Baymak Servis Bu işe başlamadan önce gerekli analizleri en iyi şekilde yaptık fakat zaman zaman işler yolunda gitmedi.İzmir çok çabuk büyüyen ve yatırımların kapısı olan bir ilçe. Sürekli olarak gelişim bizleri servis ağları konusunda olumsuz etkiledi diyebiliriz. İlk dönemlerde çektiğimiz sıkıntıyı da kısa sürede halletmeyi ve olumlu şekilde yön vermeyi bildik. Bölge analizleri artık ayda bir yapılıyor ve yol haritaları düzenli olarak çıkarılıyor.

 Baymak Servis İzmir Baymak özel servis firması olarak ilk hedefimiz gelen her çağrıya anında cevap vermek ve servis hizmetlerini geciktirmemek. Bunun için de personel sayımızı ve çağrı merkezi çalışanlarımızın sayısını arttırdık. Gelen her çağrı anında cevaplanıyor ve yeterli sayıda teknikerimiz ilgili adreslere gönderiliyor. Klima, kombi, fırın, televizyon… Her türlü Baymak marka ürünler için doğru adres sizlere bir telefon kadar yakın. Site Adresi : baymakservismerkezi.org


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger