Sitenizin Hitini Artırın - Sözlükler

sitenizin Hitini Artırın - Katılımcı Sözlükler
Sitenizin Hitini Artırın - Katılımcı Sözlükler

Belli bir format dahilinde paylaşım yapılmasına izin veren, ülkemizde bir çok internet kullanıcısının ziyaret ettiği katılımcı sözlükler son yıllarda en çok tartışılan siteler arasında yer alıyor. Açılan davalar ,  medyayı dahi etkileyecek düzeyde tespit edilip paylaşılan sansyonel olaylar ve Türkiye genelini etkileyecek düzeyde kampanyalar düzenleyen katılımcı sözlükler  7.000.000 kişiye yakın okuyucusu kitlesi ile blog yazarlarına eşsiz ziyaretçi ve seo puanı kazanma avantajını sunar.

Katılımcı sözlükler oldukça yüksek ziyaretçi alması ve format dahilinde link paylaşılabilmesi ile bir çok site sahibi için eşsiz bir ziyaretçi trafiği edinme şansı sunuyor. İnternette gördüğüm ve ekşi sözlük üzerinden kazanılan günlük bir hitin görüntüsünü sizlere sunuyorum.

Sitenizin Hitini Artırın - Katılımcı Sözlükler
Sitenizin Hitini Artırın - Katılımcı Sözlükler

Örnekte görüldüğü gibi katılımcı sözlükler arasında, Ekşi Sözlük sizlere bir günde 12 bine yakın ziyaretçi sağlayacak bir formata sahip.

Sitenizin Hitini Artırın - Katılımcı Sözlükler
Sitenizin Hitini Artırın - Katılımcı Sözlükler

Üstelik sözlükleri girdiğiniz entryler alakalı başlıklarda bulunduğu için içeriğiniz ile alakalı bir çok ziyaretçi göndereceklerdir. Ekşi sözlüğe üyelik açarak paylaşım yapmanız oldukça zaman alacaktır. Fakat farklı sözlük platformlarını kullanarak içeriğinizi alakalı kullanıcılar ile buluşturabilirsiniz.

Ek olarak sözlük sitelerinin sahip oldukları seo puanları da çok yüksektir. Üstelik linkler anahtar kelimelerden alınabilir durumda örnek vermek gerekirse,

Moda konusunda içeriği olan bir siteye sahipsiniz, Uludağ Sözlüğü ele alıyorum  PR: 4 , Alexa TR : 100 değerine sahip bir site ve moda sayfası http://www.uludagsozluk.com/k/moda/  şeklinde bu sayfada blogunuzun link alması , moda kelimesinde yapılacak aramalarda sizin daha üst sıralarda yer almanızı sağlayacaktır.

Sözlükleri kullanarak siteniz için kaliteli seo çalışmaları yürütebilir ve ziyaretçi sayınızı artırabilirsiniz.
Yazarlık almak için çabalamak yada zaman kaybetmek istemiyorsanız uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Şu konuyu ziyaret etmenizi tavsiye ederim : http://www.r10.net/sosyal-link-borsasi/1009168-973397339733-sozluk-tanitim-isleri-973397339733-eksi-sozluk-itu-sozluk-uludag-sozluk-inci-sozluk-ve-klonlari.html

Üyelik Alarak Katılabileceğiniz Sözlükler : 

http://eksisozluk.com/
http://www.itusozluk.com/
http://inci.sozlukspot.com
http://uludagsozluk.com/
http://www.ihlsozluk.com/
http://www.meydansozluk.com/
http://murtecisozluk.com/
http://www.santralsozluk.com/
http://www.deusozluk.org/index.php
http://www.iusozluk.net/
http://taksimsozluk.com/
http://sozlukerciyes.com/
http://www.egesozluk.net/
http://www.sozluk.org/

Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger