Televizyon Yıldızı Şimdi De Sinemalarda

Televizyon Yıldızı Şimdi De Sinemalarda
Televizyon Yıldızı Şimdi De Sinemalarda

Bir çok kişinin çıkmasını merakla beklediği filmlerden bir tanesi olan 22 Mart tarihin de vizyona girip hayranları ile buluşmasını beklemektedir. Sosyal medyada fragmanları ile büyük yankı uyandırın film şimdiden belli bir hayran kitlesine ulaşmış ve sabit kanca full izle çıkması ile birlikte bu sayı en yükseklere vurması beklenmektedir. Sizlere kesinlikle Sabit Kanca İzlemenizi tavsiye eder ve bu filmi kaçırmadan bir solukta izleyebileceğiniz en iyi komedi filmlerinden biri olacağının garantisini verebiliriz.

Filmin konusu tamamen komedi üzerine olmasından dolayı herkes tarafından merakla beklenmektedir. Komedi olmasına rağmen film sadece komikliklerle değil romantik komedi 2 izle yapılan zekice ve ince esprilerle ve hazır cevaplar ile daha keyifli bir film olmasını sağlamıştır. Filmin gidişatı şu şekilde olmaktadır. Bir televizyon yarışma programı yayınlamak isterler ve bu programı yayınlarlar. Bu programının isminde Sabit Kanca koyarlar. Programda verilen her eşeye hazır cevap ve esprilerle bir anda halk tarafından en çok sevilen bir programlara dönmektedir. Filmin konusu bu şekilde olmakla beraber bir çok sahnesine gülmekten yıkılacaksınız diyebiliriz.

Başrollerin de çok tanıdık yüzler oyunbozan ralph full izle olmasa da konuk oyuncuların neredeyse hepsini yakından tanıyıp takip etmekteyiz. Bu kişiler ile filme daha canlı hale getirerek film de ayrı bir hava oluşmuş ve film ayrı bir şekil alıp anlatılmaz bir güzellikle sahnelere çıkmayı başarmıştır.




Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger