Yüzyılın Aşkı Sinemalarda

Yüzyılın aşkı sinemalarda
Yüzyılın aşkı sinemalarda

Mehmet Ada Öztekin yönetmenliğini yaptığı film sinemaya çıkacağı gün büyük bir yankı uyandırarak verdikleri emeklerinin karşılıklarını fazlasıyla almak istiyorlar. Başrollerinde bir çok tanıdığımız yüz oynarken ayrıca bir çok Türk oyuncunun yanında Azeri oyuncuda oynamaktadır. mahmut ile meryem full izle sizlerde 1500 yılların o tarihi ve enfes hissini çok güzel bir şekilde tadabilir ve filmi keyifli bir şekilde izleyebilirsiniz. Filmin konusu hem tarih olmak ile beraber romantik olarak da iki konuya hâkimdir.

1500 yıllarda başlayan ve o zamanın yaşanmış bir aşk hikâyesi günümüzde çok güzel canlandırılmış ve sinemalarda 23 Mart günü gösterime girecektir. Mahmut ve Meryem aşk hikâyesi diğer kişilere benzememektedir. Onlar farklı dine sahip önde gelen ailelerin çocuklarıdır. Oyunbozan ralph full izle birbirlerini deli gibi severken onları ayırmak isterler. Ama ne yaptılarsa başaramazlar. Artık kan dökülmeye kadar gider. Sürükleyici ve o zamanın tarihi ile bizlere enfes bir sinema keyfi sunmakta bizleri hiç sıkmadan filme bağlamaktadırlar.

Bu senenin Türk filmleri arasında ilk tarihi ve romantik film olması özelliğinden dolayı bir çok kişi tarafından cem yılmaz fundamentals izle yoğun ilgi göreceğe ve gerçekten bu film için verilen tüm emekleri karşılayacağı inanıyoruz. Şu an film hakkında hiç olumsuz eleştiri ve yorum olmaz iken hemen hemen hepsi iyi yönde ve çok güzel film beklediklerine dahildir.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger