Nasıl Google AdSense Premium Yayıncı Olunur ?

Google AdSense Premium Yayıncı
Google AdSense Premium Yayıncı

Google Adsense üzerinden kazanç sağlamaya çalışanların sıkça cevabını aradığı sorulardan bir tanesi, Google Adsense Gelirimi Nasıl Artırabilirim ?  Adsense kazançlarını artırma çabaları için bir çok strateji belirlenmiş olsa da Adsense kazancınızı en yüksek seviyede tutabilmek için en uygun yöntem,  Google AdSense Premium Yayıncı olmak. Son yıllarda bir çok ülkeden,  bir çok yayıncının Premium Yayıncı olmanın avantajlarını tanıtması ile  Türk tasarımcıların akıllarında bir çok soru işareti oluştu.

Daha önce sizlere Google AdSense PremiumYayıncılığının tam olarak ne olduğunu ve karşılığında sizlere ne gibi avantajlar sağlayarak daha çok kazanmanıza yardımcı olacağını açıklamaya çalışmıştım.   Google AdSense Premium Yayıncılığı ve Avantajları Nedir >>  Şimdi ise Adsense servisinden bu tip bir üyelik şansını yakalamak için ne gibi kalite standartlarına ve ziyaretçi kriterlerine sahip olmanız gerektiğinden bahsedelim.

Adsense gelirlerinizi artırmak için en ideal yöntemlerden biri olan Google AdSense Premium yayıncısı olmak, oldukça zorlu, emek isteyen bir süreçtir. Şartlar üzerine konuşmadan önce belirtmekte fayda var. şap

Premium yayıncı olmak için sizler Google servisi ile iletişime geçemezsiniz. Google AdSense Premium Yayıncı olma teklifi size Google tarafından sunulur.
   
Gerekli şartları yerine getirdiğinizde , Google Adsense sistemi üzerinde görevli olanlar sizler ile iletişime geçerek durumu bildirirler.

Peki Google servisi hangi kriterlere sahip olan sitelere Google AdSense Premium serivisi için teklif götürür, Adsense Premium Yayımcı olarak sınıflandırılabilir durumda olmak için kesin kriterler yoktur  .  Bunun nedeni Google'ın bu konuda resmi bir açıklama yapmayaşı. Fakat AdSense Premium hesabına sahip olan site sahipleri, teklifi aldıklarında hangi şartlara sahip olduklarını açıklayarak diğer yayıncılara yardımcı olmaya çalışmışlardır.

Google AdSense Premium Yayıncılarının Ortak Özellikleri :

  • Premium Yayıncı olmak için sitenizin bir şirkete bağlı olması gerekir.
  • Sitenizin / Blogunuzun aylık gösterimi yirmi milyona yakın olmalıdır. 
  • Sitenizin / Blogunuzun ziyaretçi kitlesinin 1/4 ü arama trafiğinden elde etmeniz gerekiyor. ( Google ) 
  • Sitenizin / Blogunuzun Adsense kurallarını hiç ihlal etmemiş olmalıdır. 
  • Sitenizin / Blogunuzun hemen çıkma oranı ve ziyaretçilerinizin sitenizde geçirdiği ortalama süre kabul edilebilir düzeyde olmalı.

Google AdSense Premium Yayıncısı Türkçe Siteler :  

Ekşi Sözlük : eksisozluk.com
Gezginler : www.gezginler.net/


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger