OnlineOyunlar.Net Oyun Severler İle Buluştu

onlineoyunlar.net
Online Oyunlar

Oyun sektörü dünya üzerinde hızla gelişen ve kriz ortamların da bile neredeyse kar payında eksilme olmadan yoluna devam edebilen bir iş kolu. Bu karlı yatırım sebebi ile her geçen gün onlarca farklı türde oyun piyasaya sürülüyor. Ülkemizde en çok ilgi görenler hiç şüphesiz online oyunlar. Hızla gelişen oyun dünyası sebebi ile oyun severler neredeyse online oyun kataloglarını ve yeni çıkan oyun çeşitlerini takip edemez hale geldi. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ise profesyonel bir ekip birleşerek oldukça kaliteli bir oyun platformu olan http://www.onlineoyunlar.net/ sitesini oyun severlerin beğenisine sunuyorlar.

Uzman ekibimiz oyun dünyasını yakından takip ederek sizler için son haberleri sunmakla beraber çeşitli oyun türlerini belli bir katalog halinde sunarak  türlerine göre sıralanmış bir oyun kataloğu listeliyorlar. Örnek vermek gerekirse  MMORPG oyunları  ( Massive Multiplayer Online Role Playing Game - Türkçesi ile Devasa Çok Oyunculu Çevrim İçi Rol Yapma Oyunu ) menüsüne tıkladığınızda karşınızda son günlerin popüler MMORPG oyunlarını buluyorsunuz. Onlineoyunlar.net ekibi sizler için oyunları katalog halinde sunmak haricinde menü altında bulunan oyunlar hakkında da bilgiler içeriyor. Bu sayede oynamayı düşündüğünüz oyun hakkında kısa bilgilere ulaşarak oyun ile ilgili fikir sahibi olmanıza olanak sağlıyor.

onlineoyunlar.net
OnlineOyunlar.Net

Editör önerileri kısmında ise oyunlar, daha önce oyunlar ile zaman geçirmiş ve oyunun mekaniklerine hakim olan editörler tarafından değerlendiriliyor.  Oyunu her yönü ile incelemeye çalışan editörler satın almak isteyeceğiniz yada Free To Play olarak oynayabileceğiniz oyunlar arasında bir seçim yapmanıza yardımcı olmaya çalışıyorlar. Farklı dillerde olan oyunların hikayelerini anlamakta zorlanıyorsanız size yardımcı olabilir. Ayrıca  editör notları arasında oyunlar ile ilgili minik ip uçları ve uzmanlardan tavsiyelere rastlayabilirsiniz. Özellikle  MMORTS oyunları  ( Massively Multiplayer Online Real Time Strategy - Türkçesi ile Massively Multiplayer Online Real-Time Strategy ) ile ilgili iseniz küçük strateji tavsiyeleri ve oynanış özellikleri hakkında bol miktarda yararlı bilgi edinebilirsiniz.

Sitenin en hoş özelliklerinden biri takipçilerinin oyunlar hakkında fikirlere puan verme yöntemi ile katkıda bulunabiliyor olması. Böylece beğendiğiniz yada olumsuz düşüncelere sahip olduğunuz oyunlar hakkında fikirlerinizi paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca bir oyunu almadan yada indirmeden önce oyunla ilgili tek bir kişinin eleştirisini görmek yerine sizin gibi yüzlerce oyuncunun değerlendirme de bulunduğu oyunları inceliyorsunuz. Oyunlar kategori olarak sıralandığı için istediğiniz türde oyunlar listesine ulaşıp oyunu incelemeniz mümkün. Farklı türde değerlendirmelere yer vermesi önem verdiğiniz değişkenleri farklı olarak sorgulamanıza imkan veriyor. Benim için grafik önemli düşüncesindeyseniz grafik özelliklerini , yada grafik nedir ben ultima online ile büyüdüm oynanırlık varsa gerisi sorun değil diyenlerdenseniz oynanabilirlik özelliklerini inceleyebilirsiniz.

onlineoyunlar.net
OnlineOyunlar.Net

Oyun haberleri bölümü ise an be an oyun dünyasından haber almak, yeniliklerden bir an önce haberdar olmak ve her türlü serverı yakından takip etmek isteyenler için bir hazine kutusu gibi. Fanları çığ gibi büyüyen ve her geçen gün bir yenisi piyasa sürülen MMOFPS oyunları ( Massively Multiplayer Online First Person Shooter -  Türkçesi Devasa Çok Oyunculu Çevrim içi Birinci Şahıs Gözünden Oynanan Oyun ) ile ilgiliyseniz sitenin haberler sayfasından her türlü yeniliği takip edip, açılan betaları an be an görebiliyorsunuz.

Site kullanıcılarına oyunları tanıtmak ve önerilerde bulunmak harici farklı  bir konuda daha yardımcı olamaya çalışıyor .Promo Kod, Beta Key gibi kodların bulunması konusunda takipçilerine yardımcı oluyor. Ayrıca son yıllarda oldukça popüler olan Browser oyunları hakkında da bir çok bilgi içeriyor. http://www.onlineoyunlar.net/ sitesini kullanarak son oyun haberlerini okuyabilir, bulmakta zorlandığınız oyunların Promo Kod ve Beta Keylerini rica edebilir ve oyunlar hakkında kısa bilgiler edinebilirsiniz.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger