Oyun Cini

oyuncini.com
Oyun Cini 

Sevimli cin maskotu ve '' en sevdiğin oyunlar seni bekliyor '' sloganı ile oyuncini.com beta sürümünü flash oyun severler ile buluşturdu. Cinbo sıradan bir logoda yer alan kahramandan çok daha fazlası. Şimdilik beta aşamasında olan sitenin maskotu gelecek dönemlerde çeşitli hediyeler ile sizle buluşacağının müjdesini veriyor. Oyun cini sitesinin sektörde saygı duyulmasını sağlayan en önemli özelliği bizim oyunlar kategorisini bulundurması. Bu menü başlığında Oyun Cini sitesinin tasarımcılarının hayat verdikleri oyunları bulabiliyorsunuz. Bir çok site aksine oyuncini kendi oyunlarını da tasarlayıp oyun severlerin beğenisine sunuyor. Bu sebeple sektörde sadece paylaşımcı değil üretici bir duruş sergileyerek saygı görüyor.

Dünya'da üretilen mini flash oyunlarının da takipçisi olan oyun cini en son tasarımları herkesten önce sizle buluşturuyor. Benim favori oyunlarımdan her zaman spor oyunları olmuştur. Özellikle ülkemizde pekte bilinmeyen ama Amerikan filmlerinde denk geldiğimiz sporların oyunlarını oynayarak kurallarını öğrenmeye çabalamam taktire şayandır. Spor oyunları arasında ise hiç kuşkusuz favorim olan basketbol oyunları. Basketbol oyunları kategorisinde birbirinden farklı flash oyunları bulmanız mümkün özellikle bulmacalar ile karışık zaman zaman strateji zaman zaman el becerisi gerektiren basketbol oyunları sizi hem zihnen dinlendiriyor hemde keyifli vakit geçirmenize yardımcı oluyor.

Bunun haricinde oyunlar gizli kalmış bir takım hislerinizi uyandırma konusunda da yardımcı. Her Türk erkeği hayatının bir döneminde uçak pilotu olmak istemiştir. Bunlardan bir tanesi de benim. Oyun cini sitesinin içimde kalmış bu duyguyu tatmin etmek için uçak oyunları ile ilgileniyorum. Neredeyse gerçek similatörlere yakın bir gerçekçilik yakalamış oyunlarda hangisi ufuk çizgisi hangisi deniz çizgisi anlamak gerçekten zor ve savaş anında bu sinir harbi  bana tarifi mümkün olmayan bir haz duygusu veriyor. Şimdiden bir iki çöl fırtınası operasyonuna katılmanızı tavsiye ederim.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger