İzmir'den Haberiniz Olsun - İzmir Gündem

İzmir Gündem
İzmir Gündem

Milattan önceye dayanan tarihi ile Ege'nin incisi İzmir her zaman kendine has dokusu ve kokusu ile ülke gündeminde yer alıyor. Bu sebeple artık İzmirlilerin nevi şahsına münhasır şehri kendi gündemini takip edebileceği bir haber platformuna sahip. İzmir haberleri ve kültür sanat dünyasında ki gelişmeleri İzmir Gündem üzerinden takip edebiliyorsunuz. İzmir Gündem, İzmir'den Haberiniz Olsun sloganı ile bizlerle.

Yoğun ülke gündemi içerisinde boğulup çevrenizde yaşanan gelişmelerden uzak kalmamak isteyen İzmirliler için İzmir Gündem oldukça titiz bir çalışma yürütüyor. Yaşadığı bölgede neler olduğunu bire bir takip etmek isteyenler için kurulmuş site sizlere semt semt tüm İzm'irde yaşanan gelişmeleri an be an duyurmayı şiar edinmiş. Örnek olarak bornova haberlerine tıkladığınızda sadece sizlere bu semt ile ilgili gelişmeleri sunuyor. Çeşitli araştırmalarda size oldukça yardımc olacak bir servis.

İzmir Gündem
İzmir Gündem

Geniş içerikli sitelerde bulamayacağınız bir özellik olarak İzmir Gündem şehrin profesyonel spor kulüplerini yakından takip ederek ayrıntılı haberler sunuyor. Tabi ki bu bölüme ağırlıklı olarak futbol haberleri mevut. İzmir şehrinin temsilcisi olan spor kulüpleri ile yakından ilgili ve her türlü haberi futbol severler ile buluşturuyor. Altaylılar , Karşıyakalılar  ve Göztepeliler bu durumdan oldukça hoşnut olacak gibi görünüyor.

Yaz aylarının gelmesi ile beraber İzmir şehrinde bir çok festival ve kültür sanat etkinliği planlanıyor. İzmir gündem üzerinden şehirde yaşanan tüm gelişmeleri daha önceden haber alabiliyorsunuz. Bu yönü ile de sadece bir haber sitesi olmaktan ziyade bir İzmir portalı olma yönünde ilerliyor. Ayrıca | İzmir Acil Telefonlar , İzmir Eshot Saatleri , İzmir Hava Durumu , İzmir Nöbetçi Eczaneler | İzmir Vapur Saatleri ,  İzmir Metro Saatleri , İzmir Posta Kodları , İzmir Ezan Saatleri gibi hizmetleri ile günlük yaşantınızı etkileyecek bir çok çizelge hakkında size bilgiler sunuyor.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger