Blogcular için Chrome Eklentileri - Awesome Screenshot Capture

Blogcular için Chrome Eklentileri -  Awesome Screenshot  Capture & Annotate
Blogcular için Chrome Eklentileri

Değiştirilebilir ve eklenti yüklenebilir yapısı ile Google Chrome birbirinden farklı eklenti ile internette bir çok işlemi kısa yoldan yapmanıza izin veriyor. Webmasterlar içinde bir birinden farklı Google Chrome eklenti modelleri mevcut. Bu gün sizlere tanıtacağım eklenti : Awesome Screenshot  Capture & Annotate

Google Chrome -  Awesome Screenshot  Capture & Annotate  kullanmak için ziyaret etmeniz gereken adres : https://chrome.google.com/webstore/detail/awesome-screenshot-captur/alelhddbbhepgpmgidjdcjakblofbmce

Awesome Screenshot tarayıcınızda açık olan sayfalar istediğiniz boyutta ekran görüntüsü almanıza yardımcı oluyor. Ayrıca tek bir tuşla websitelerinin tüm sayfa fotoğraflarını çekmek içinde kullanabiliyorsunuz.

Awesome Screenshot site sahipleri için tasarlandığı için çekilen fotoğraflarda basit işlemler yapma özelliklerini içinde barındırıyor.

Blogcular için Chrome Eklentileri  -  Awesome Screenshot  Capture & Annotate
Blogcular için Chrome Eklentileri  -  Awesome Screenshot  Capture & Annotate

Awesome Screenshot ile resimler üzerinden işaretlemeler , ufak oklar çizebiliyorsunuz , ayrıca benim çok kullandığım bulandırma özelliği var resim üzerinden bir yeri kapatmak istiyorsanız Blur seçeneği ile o bölgeyi bulanık olarak sunabilirsiniz.  Kısacası Awesome Screenshot ekranın görüntüsünü fotoğraflayarak çeşitli değişiklikler yapmanıza imkan veren bir Chrome Eklentisi.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger