Counter Force Savaş Oyunları



Counter Force Savaş Oyunları

Dünya var olduğundan beri  yüzlerce kanlı savaş olmuştur.Aslında savaşın güzel hiçbir yanı yoktur.Ancak oyun sitemizdeki  bu zorlu savaş oyunları ile içinizdeki hırs ve tutkuyu da yenmiş olacaksınız.Yüzlerce harika savaş oyunu ve onlarca muhteşem savaş oyunları kategorisi. Savaş Oyunları her zaman en sevilen internet oyunları arasında ayrı bir önemi olan oyunlardandır.Gerçek savaşları aratmayacak tüm bu muhteşem oyunlarla zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacaksınız.

Tanıtımını yapacağımız bu güzel oyunun adı da counter force. Savaş Oyunları sitemizin en fazla oynanan oyunu olan Counter Force ile eğlenceye doyamayacaksınız. Süper savaş oyunumuzu n fare ve klavyenizin space tuşu ile oynayacaksınız. Oyunumuzdaki  amacınız tüm teröristleri birer birer  vurmak olacak.Ancak oyunda o kadar fazla terörist var ki tüm bunları avlarken  kurşunlarınız bitecektir.İşte o zaman  R harfine basarak şarjörünüzü  doldurmalısınız.Oyun boyunca ekranın Sol üst köşesinde terörist sayısı size gösterilecek.Bu insan simgelerinin tamamı bitince oyun sona erecek ve en baştan başlayacaksınız. Teröristleri rastgele atışlarla vurmayın.Çünkü onları vurduğunuz yerlerine  göre puan alacaksınız. Kafadan vurduğunuz zaman en yüksek puanı alacaksınız.

Keskin Nişancı yeteneğinizi de test etme imkanı bulacağınız güzel bir savaş oyunları oyna olan Counter Force oyununda teröristlerin sizden kaçmalarına izin vermeyin ve bütün teröristleri öldürmeyi başarın. Bazen teröristler çok uzaktan gelecekler ve onları  teröristleri öldürmek için Space tuşuna basarak Kannas Silahınızı devreye sokabilirsiniz. Bu silahla elinizdeki diğer küçük silahlara oranla daha seri atışlar yapabileceksiniz. Hiçbir tane teröristi ıskalamamaya çalışın,yoksa bu terörler silere ateş edecek ve oyunu bitirmenize bile izin vermeden sonunuzu getirecekler.Her zaman en yeni ve en güzel savaş oyunu ile eğlenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken oyun sitemizin onlarca savaş kategorisi ile zaman geçirmek.Tüm savaş oyunu severler hepinize bol şanslar.

Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger