Resimler ile Youtube Slayt Video Oluşturma

Youtube  Slayt Video Oluşturma
Youtube Slayt Video Oluşturma

Blogger ile ilgili anlatımlar yaparken üst menüde yeni bir bölüm oluşturma ihtiyacı hissetmiştim. Kısa süre öncede bunu gerçekleştirerek backlink elde etmek için ayrı bir menü ayırdım. Backlink elde etme başlığında oldukça yararlı ve pratik olan video backlink elde etme konusundan size bahsetmiştim. ( Video Backlink Elde Etmek >> ) Bir çok yazar arkadaşın mailinden anladığım kadarı ile video yapım programları ile araları iyi değil bu sebeple video backlink alabilmek için Youtube üzerinden slayt oluşturma özelliğini size tanıtmaya karar verdim. Youtube sayesinde zahmetsizce resimleriniz ile videolar oluşturabilirsiniz.

Sadece resimler kullanarak Youtube üzerinden slayt geçişleri olan videolar oluşturabilir ve bu sayede hem daha canlı bir anlatım sunar hemde kaliteli bir backlink kaynağı edinmiş olursunuz. Ayrıca özgün videolar oluşturarak siteniz için ekstradan ziyaretçi kazanabilirsiniz. 

Resim Kullanarak Youtube Slayt Video Oluşturma 


1 )  Youtube hesabınıza giriş yapın ardından video yükle seçeneğine tıklayın. Açılan menüde Fotoğraf slayt gösterisi oluştur başlığını göreceksiniz. 

Youtube  Slayt Video Oluşturma
Youtube Slayt Video Oluşturma

2 ) Oluştur seçeneğine tıklamanız ardından Youtube slayt oluşturmak istediğiniz fotoğrafları seçmenizi isteyecek. 

Youtube  Slayt Video Oluşturma
Youtube Slayt Video Oluşturma

3 ) Eklenen fotoğrafların sayısını gördükten sonra onaylama işlemini tamamlıyoruz.

Youtube  Slayt Video Oluşturma
Youtube Slayt Video Oluşturma

4 ) Ardından gelen pencerede resimler arası geçişlerin nasıl olacağını belirleyebileceğiniz menüler mevcut. Slayt süresi ayarı ile resimlerin geçiş yapacağı süreyi belirleyin. Geçiş menüsünde sizler için sunulmuş farklı tarzda slatylar var. Kendiniz için en uygununu belirleyebilirsiniz. Değişim yaptığınız taktirde Önizleme bölümünde videonuzun yeni halini görebilirsiniz.

Ses seçeneği ile videonuzun arka fonuna müzik ekleyebiliyorsunuz. Arama çubuğu ile toplam 150 binden fazla müzik arasından kendiniz için ideal seçimi yapın.  Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra sağ alt köledeki yükle butonuna tıklayın.


Youtube  Slayt Video Oluşturma
Youtube Slayt Video Oluşturma

5 ) Son olarak videonuz ile ilgili düzenlemeleri yapmanız gerekecek. Başlık, Açıklama ve Etiket kısımlarını ideal şekilde doldurun.

Etiket ve başlıklarda anahtar kelimelerinizi kullanmayı unutmayın. Ayrıca açıklama kısmına da site adresinizi ekleyin.

Youtube  Slayt Video Oluşturma
Youtube Slayt Video Oluşturma

 Youtube Slayt Video Tavsiyelerim : 

  • İçeriğiniz ile ilgili resimleri kullanarak siteniz ile alakalı videolar hazırlayın. Anahtar kelimelerinizi buna göre belirleyin bu sayede Youtube üzerinden etkili bir seo çalışması yürütmüş olacaksınız. 
  • İnsanlara yararlı olmaya çalışın. Sadece video backlink kazanma mantığı ile hareket etmeyin, internet kullanıcılarına faydalı olacak şekilde videolar üretmeniz uzun vadede size daha kaliteli bir takipçi kitlesi kazandıracaktır. 
  • Youtube slayt videolar ile siteleriniz de farklı bir sunum elde etmiş olursunuz. Takipçileriniz ile paylaşmak istediğiniz resimleri üzerilerine yazılar yazarak slayt haline getirip, yayınlayabilirsiniz.  


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger