Blogger Yayın İçi Google Plus Etiketleme

Blogger Yayın İçi Google Plus Sayfası Etiketleme
Blogger Yayın İçi Google Plus Sayfası Etiketleme

Google firması , Facebook ile Yahoo sisteminin beraber bir arama motoru kurma projesine oldukça hiddetlenmiş olmalı ki her geçen gün Google Plus kullanımını yaygınlaştırmak için yeni bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Kısa süre önce Google Plus sayfalarını yayına sokan Google firması bu kez de muhteşem işlevselliğe sahip olduğunu düşündüğüm sayfa etiketleme sistemini devreye sokmuş durumda.

Etiketleme sistemi oldukça hoş bir mantıkla çalışıyor ve blog sahiplerinin fazlaca işine yarayacağa benziyor.

Lafı fazlaca uzatmadan hemen demosunu sunalım :  +Blogger Dersleri

Yukarıda Blogger Dersleri olarak linklenmiş yazıya tıklarsanız Google Plus sayfama ulaşacaksınız. Google'ın getirdiği yenilik ise linke tıklamadan, mouse ile link üzerinde durduğunuzda sayfanın beğenilmeye imkan verecek şekilde açılması.

Yukarıda ki link üzerine geldiğiniz aşağıda ki gibi bir görünüm elde etmiş olmanız gerekiyor.
Blogger Yayın İçi Google Plus Etiketleme

Gelelim bu özelliği nasıl kullanacağınıza oldukça basit bir kullanım imkanı sunulmuş. Yayın içinde oluştur bölümündeyken tek yapmanız gereken '' + '' işaretini kullanarak sayfa adınızı yazmanız. Zaten sayfa isminizi tamamlayamadan Google size seçenekleri sunuyor.  '' +Bloggerdersleri ''  yazdığım an sayfam link halinde gözüküyor.

Blogger Yayın İçi Google Plus Sayfası Etiketleme
Blogger Yayın İçi Google Plus Sayfası Etiketleme

Yukarıda gördüğünüz gibi bu seferde + ardından sayfa ismimi yazmaya başladığım an Google bana mini bir sunum yapıyor. + işaretini kullanarak yazılarınızda sayfanızın beğenilmesini sağlayabilirsiniz.  Böylece hem daha fazla takipçiye ulaşmış hemde etkili bir seo çalışması yürütmüş olursunuz.

Ben Google Plus Kullanmıyorum, Kullanmanın Bana Yararı Olacağını da Düşünmüyorum Diyorsanız. 

Size Google'ın farklı firmalar ile rekabet halinde olan bir arama motoru olduğunu ve kendi sunduğu sistemleri kullanan sitelere, arama sıralamaların da daha fazla şanş verecek olduğunu hatırlatmak isterim. Kimsenin Google Plustan sayfanızı takip edeceğine inanmıyor olsanız bile Google Plus sayfanızı kurun ve paylaşımlarda bulunun. Google Plus Sayfası Kurulumu ve Blogger Entegresi >> Sizi aramalarda üst sıralara taşıyacak etkili bir seo hamlesidir.

Bu arada beni Google Plus üzerinden takip etmek isterseniz buradan buyurun :  +Blogger Dersleri



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger