Pinterest - Youtube Bağlantısı

Pinterest - Youtube Bağlantısı
Pinterest - Youtube Bağlantısı 

Etkili bir blog yazarı olmak için her türlü sosyal medya platformundan yararlanmanız gerekiyor. Bu sebeple sizlere elden geldiğince farklı sosyal araçları tanıtmaya çalışıyorum. Pinterest tanıtımı ardından Youtube sitesini etkili kullanmak için bir takım bilgileri sizlere sundum. Şimdi ise Youtube üzerinden oluşturduğunuz videoları Pinterest sitesinde nasıl yayınlayabileceğinizi inceleyelim.
Video linkleriniz ile pinleme işlemi gerçekleştirmek istediğinizde içerik bulunamadı hatası almanızın nedeni Youtube sisteminin videoları sizlere kısa linkler ile sunmasıdır. Son yıllarda ise Youtube bu özelliğini değiştirdi fakat ayarlar dolayısıyla  hala eski linkler sunulabiliyor. 

Pinterest - Youtube Bağlantısı
Pinterest - Youtube Bağlantısı 

Paylaşmak istediğiniz Youtube videosunun sunulduğu link şekline dikkat edin : '' http://www.youtube.com/watch?v=rT_j_emaLW8 '' yada http://youtu.be/jNQXAC9IVRw şeklinde  sunulmalı. Eğer farklı şekillerde linkleniyor durumda ise videoyu yeni sayfada açarak uzun linki görmeyi deneyin. 

Uzun linkler ile Youtube üzerinden sunulan videoları , Pinterestten paylaşabilirsiniz.

Sizlere ufakta bir bilgi sunayım  ö rnek olarak kullandığım ve aşağıdan izleyebileceğiniz video, 23 Nisan 2005 senesinde jawed nickli kullanıcı tarafından Youtube sitesine yüklenen ilk videodur. 



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger