Blogger Yayın İçine Tweet Ekleme

Blogger Yayın İçine Tweet Ekleme
Blogger Yayın İçine Tweet Ekleme 

Blogger temalarında kullanamadığımız bir çok özelliği Embed kodları ile yayınlarımız arasında sunmamız mümkün. Daha önce sizlere Embed kodlarını kullanabileceğiniz örnekleri sunmuştum. Embed kodlarının bizlere yardımcı olacağı konulardan biri ise Twitter. Göm kodlarını kullanarak kendi tweetinizi yada başkalarının paylaşmış olduğu tweetleri yayınlar arasın da kullanmanız mümkün.

Burada bahsettiğimiz son paylaşılan tweetler yada hastagları sunmak değil belirlediğiniz tweeti sabit olarak sunmaktır.

Blogger Yayın İçi Tweet Gösterme İşlemi Demo: Aşağıda 3 Mart 2013 tarihinde, 12:12 de paylaştığım Tweeti, yayın içinde sunuyorum. Ben örnek olarak linkli ve resim içeriği olan bir Tweet seçtim dilerseniz resimleri ve linkleri kullanmayabilirsiniz.


Yayın içinde Tweetlerinizi sunmanız sizlere bir çok yönden fayda sağlayacaktır. Farklı tipte yayınları sunarak daha sosyal bir blog yazarı olabilirsiniz. Ayrıca paylaştığınız Tweetlerin sağ üst köşesinde takip et butonuda bulunuyor. Bu sayede blogunuz üzerinden daha fazla Twitter takipçisi edinebilirsiniz.

Blogger Yayın İçine Tweet Ekleme
Blogger Yayın İçine Tweet Ekleme 

Paylaşmak istediğiniz Tweetin yanında duran daha fazla butonuna tıklayarak açılan Tweeti yerlerştir sekmesine tıklayın. Tweetinize özel hazırlanmış Embed kodunuz size sunulacak.

Blogger Yayın İçine Tweet Ekleme
Blogger Yayın İçine Tweet Ekleme 

Medyayı ekle seçeneği Tweet ile yüklenen görselin gösterilip gösterilmeyeceğini belirlemenize imkan verir. Dilerseniz tiki kaldırabilirsiniz. Hemen altında ise blogunuz içerisinde nasıl görüleceğini demo olarak sunar.Twitter Embed kodlarını kullanarak paylaştığınız Tweetleri yayın içeriğinizde yukarıda ki yöntem ile sunabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger