Audi Modifiye Oyunu

 Audi Modifiye Oyunu
Audi Modifiye Oyunu

Araba Tutkunlarının kendi özel zevklerini yansıttığı modifiyeli araba oyunları son zamanlarda bir hayli yaygınlaştı. Artık birde bakıyorsunuz ki yıllar öncesinin arabaları elden geçirilerek son model arabalara taş çıkaracak bir hal alıyor. Bu modifiye edilmiş arabalar yeni ve lüks arabalardan daha pahalı ve karizmatik oluyorlar. Tabii bunun için arabanın modifyesini yapan kişilerin de oldukça zevkli ve bu işten anlayan birisi olması gerekiyor.Araba Modifiye etmenin zevkini gerçek araçlarla yaşayamayanlara bir müjdemiz var.Araba Oyunu sitesi olarak tüm arkadaşlarımızın bu modifiye zevkini yaşatacak oyunlarla karşınızdayız. Şimdi tanıtımını yapacağımız oyun da bir modifiye oyunu.  Audi Modifiye.

Alman otomobil devi Audi ile süper bir modifiye oyunu oynamaya ne dersiniz? Almanlar ne demiş:Biz Mercedes ve Bmw’yi satmak Audi’yi de kendimiz kullanmak için üretiyoruz.Bu muhteşem otomobiller son derece konforlu olmalarının yanında özellikle de sağlamlıkları ile güvenli bir sürüş keyfi vaat ediyorlar. Ancak tek dezavantajları güçlü motorlarının çok aşırı yakıt tüketmeleridir. Bu oyunda Audi’nin modifiye edeceğiniz modeli Q7. Bu asi jeepin karizmatik görüntüsünün yanında ne kadar sağlam olduğunu hepiniz bilirsiniz. Audi arabalarının tüm modellerinin en belirgin özelliği olan sağlamlığı hepimiz için en cazip özellikleridir.Tüm araç güvenlik testlerinden geçen sayılı markalardan biri de Audi’dir. Bu oyunda da muhteşem arabanızı daha da çekici yapmaya çalışacaksınız. Mouse ile oyun açtıktan sonra araba parçalarını sürükleyerek otomobilinizin uygun yerlerine yerleştirmelisiniz.

Bir kaç denemeden sonra en uygun olan rengi ve parçaya bulacaksınız. Kendi kişiliğinizi de yansıtacağınız harika bir araba oyunu oynayacaksınız. Bunun gibi daha onlarca modifiye oyunlarının yanında yüzlerce harika araba oyunları ile sürekli güncel tuttuğumuz oyun ve eğlence sitesine hepinizi bekliyoruz.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger