Oyunların Büyülü Dünyası

Oyunların Büyülü Dünyası
Oyunların Büyülü Dünyası

Bu yazımızda sizlere oyunların büyülü dünyası hakkında bilgiler sunmaya çalışacağız. Öncelikle belirtmekte fayda var, yazımıza konu olan flash oyunlar ve günümüzdeki yeri üzerine olacaktır. Oyun dünyasıyla çocuklarımızın çok ilgilendiğini görüyoruz. O kadar seviyorlar ki oyunları, hatta yemek yeme vakitlerini bile oyunla geçirmek istiyorlar. Malumdur ki, yararlı ve zihinsel gelişime faydalı oyunlar olduğu gibi tam terside mümkün. O yüzden seçimlerini yaparken onlara yardımcı olmanın lüzumunu hepimiz görüyoruzdur. Bir ebeveyn olarak onların daima güzel şeyler öğrenmesini istiyoruz elbette. Bu sebeple bir araştırma yaparak son zamanlarda güncel ve çocuklarımız için faydalı olabilecek oyunları araştırdık ve sizlerle paylaşmak istiyoruz. Araştırmalarımızda sadece oyuna değil onu sunan sitenin de kalitesine önem verdiğimizi belirtmek isterim. Öncelikle ilk dikkatimizi çeken eğlenceli ve becerileri geliştirici bir oyun topçu kafalar oyunu olarak dikkatimizi çekti.

Gerçekten eğlenceli bir oyun. Genel hatları şu şekilde, iki tane futbolcu var. Kafaları ve ayakları ile birbirlerinin kalesine gol atmaya çalışıyorlar. Tabiki bu sırada değişik bonuslar gelerek, top büyüyor, yavaşlıyor, yada karşı oyuncu ceza alıp donup kalıyor. Maç süresi sonunda kim daha fazla gol atarsa oyunu kazanıyor. Topçu kafalar oyununu beğendik içinde bulunduğu siteyi de oldukça başarılı bulduk. Bunun ardından gelen oyunlar başlıklı sitede ise, çocuklarımızın olumlu düşünmelerine ve beceri yeteneklerinin gelişimine fayda sağlayacak başka bir oyun merkezi gördük. Olumsuz hiçbir oyunun yer almadığı sitede belliki oyunlar çok özenli bir şekilde seçilmiş. Tamamı açılan oyunlar gerçekten oyun oynayanları bunaltmıyor. Kategori bazında da çok eğlenceli kategorileri yer alıyor, araba, beceri, ateş ve su, dora, mario, oyunlar1 ve birçok alanda iyi hizmet verdiğini düşünüyoruz.

Bunları inceleyip yazarken son zamanlarda adeta moda olan ve eğlenceli bir oyun olan ateş ve su dikkatimizden kaçmıyor. Bu kadar iyi bir oyun sanırız çok fazla yok. İki kişi ile de oynanabilen oyunda, farklı düzeneklerde ateş ve su elementlerinin maceralarını izlemek mümkün. Birçok versiyonu bulunan oyun, ateş ve su 1, ateş ve su 2, ateş ve su 3 , ateş ve su 4 gibi devam edip gidiyor. Bu yazımızda tanıttığımız oyunlar, topçu kafalar, ateş ve su kategorisel oyunlarının severek oynandığını görüyoruz.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger