Affiliate Marketing Programları - Elektronik Sigara

Affiliate Marketing Programları - Elektronik Sigara
Affiliate Marketing Programları - Elektronik Sigara

Affiliate Marketing üzerine hazırladığım yayınlarda sizler için yararlanabileceğiniz Affiliate Marketing programlarından da bahsedeceğim. Bu gün sizlere tanıtacağım sistem E-sigara- Elektronik Sigara üzerine satış ortaklığı sunan bir şirket. Firmanın sitesine şu adresten ulaşabilirsiniz : http://www.e-sigara-elektroniksigara.com

Affiliate Marketing Programları - Elektronik Sigara
Affiliate Marketing  - Satış ortaklığı konusunda ortaklar arayan firma satış başına %10 komisyon ödüyor. Reklamcılık anlayışı olarak Banner ve Text Link kullanımına izin veriliyor. Ayrıca sosyal paylaşım sitelerinden tanıtım yapabilmeniz için özel sosyal paylaşım linklerine de sahip. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden yada siteniz üzerinden firmayı ziyaret edip alışveriş yapan kullanıcıların, alış tutarları üzerinden %10 kazanç sağlayacaksınız. Üye kontrol paneli ile kazançlarınızı kontrol edebiliyorsunuz. Kazançlarınız belirlediğiniz banka hesabına 250 liraya ulaşınca yatırılıyor , kazancınız 250 liraya ulaşınca ödeme talimatı vermeniz yeterli. 250 liralık bir ödeme almanız için aşağı yukarı 6 ya da 7 satış gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Elektronik Sigara satışında iddialı olan firma elektronik sigara ve bu teknolojiye ait aparatlar dahili 31 adet ürün içeren bir kataloğa sahip..Site internetten satış ve kargo ile kapıda ödeme imkanı sunuyor, bu oldukça teşvik edici bir satış sistemi. Kredi kartı ile alışveriş yapmaktan korkanlar kargo ile alışverişten çekinmiyorlar bu da satış yapmanızı kolaylaştıracak. Şirketin arama motorlarında iddialı olduğu kelime gruplarından biri ucuz elektronik sigara.

Elektronik sigara sistemi üzerinden bahsetmek gerekir ise son yıllarda kanser rahatsızlıkların da ki artış bilim dünyasının bu sinsi hastalık üzere daha çok araştırma yapmaya teşvik etti. Kanser konusunun açıldığı ilk an bilim adamlarının ve doktorlarının kurduğu ilk cümlenin bir öznesi muhakkak sigara oluyor. Tiryakilerin bu zararlı alışkanlıktan kurtulmak için bir çok nedeni var. Bu sebeple bir çok  tiryaki sigarayı bırakmak için çeşitli yöntemler deniyor. Bu sıkıntıdan kurtulmak için teknolojiden de faydalanıyorlar. Piyasada en çok ilgi gören ürünler ise elektronik sigaralar , e sigara olarak da biliniyor. Sigarada bağımlılık  yapan madde nikotin, fakat nikotin ile beraber binlerce zehirli dumanı da ciğerlerinize çekiyorsunuz. E sigaralar ise çekimi ile aynı sigara benzeri bir tat veriyor ve içinize çektiğiniz buhar nikotin barındırıyor. E sigara sayesinde sigara içmediğiniz zamanlarda oluşan nikotin ihtiyacını gidermiş ve sağlıksız olan diğer etkenlerden uzak durmuş oluyorsunuz. Bu sayede aldığınız nikotin miktarını azaltarak zamanla sigara illetinden tamamen uzaklaşıyorsunuz. Çalışma mantığı özetle budur. E-sigarada içinize çektiğiniz duman ie su buharı ve nikotin.  Ülkemizde sigara kullanımı çok yaygın olduğu için haliyle bir çok sigara bırakma sevdalısı da olacak. Sigara bırakmak isteyenlerin kullanabileceği yöntemlerden biri olan elektronik sigara oldukça geniş bir pazar payına sahip.

Kapıda ödeme ve kredi kartı ile satış yapan ve tamamen yasal prosedüre bağlı çalışan e-sigara-elektroniksigara firmasının satış ortaklığı sistemine kayıt olarak, linkleriniz ile yüzde 10 komisyon olanakları ile çalışabilirsiniz. İncelemek isterseniz ziyaret etmeniz gereken adres : http://www.e-sigara-elektroniksigara.com


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger