Ana Sayfaya Linkleme vs İç Sayfa Linkleme

Seo - Ana Sayfa Linkleme vs İç Sayfa Linkleme
Ana Sayfa Linkleme vs İç Sayfa Linkleme

Arama motoru sıralamasında yükselmek isteyenlerin ilk müracaat ettiği seo stratejisi backlink inşası. İşte bu noktada sık yapılan bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Şimdi sizlerden bir ricada bulunarak kaliteli SEO puanlarına sahip ve gözünüzde değerli olduğunu düşündüğünüz sitelerden yaptığınız paylaşımları düşünmenizi istiyorum. Benim için bu site Wikipedia'dır. Otorite ve kaliteli olarak gördüğünüz sitelerin ne tür sayfalarına link verdiniz ? Alt sayfalarına mı ? yoksa ana sayfasına mı ? Büyük ihtimal cevap alt ayfalarına olacaktır. Bir siteyi değerli yapan ve arama motoru sıralamasında yükselmesini sağlayan alt sayfalarına gelen linklerdir.

Bu konuda yapılan hata yükselmek istenen anahtar kelime ile ana sayfaya link alınmasıdır. Tekrar örneklemek gerekir ise Arama motorlarında Blogger Eklentileri konusunda üst sıralarda yer almak istiyorum. Burada yapacağım hata çeşitli sitelere link eklerken bu anahtar kelime gurubuyla ana sayfaya link almaktır.

Seo - Ana Sayfa Linkleme vs İç Sayfa Linkleme
Ana Sayfa Linkleme vs İç Sayfa Linkleme


Blogger Eklentileri ==== Linkleme===>>> http://www.bloggerdersleri.com/ bu şekilde bir linkleme çalışması sitemi Blogger Eklentileri konusunda üst sıralara taşımaz.

Blogger Eklentileri konusunda sıralamada yükselmek için alakalı ara sayfanıza link almalısınız. Özellikle linkinde, Title'ında ve etiketinde Blogger Eklentileri olan bir ara sayfaya.

Blogger Eklentileri === Linkleme ===>>> http://www.bloggerdersleri.com/2013/03/blogger-icin-wikipedia-eklentisi.html . Gördüğünüz gibi link içeriğim de Blogger Eklentisi geçiyor, konunun title kısmında Blogger Eklentisi geçiyor ve yazı içeriğinde bol miktarda Blogger Eklentisi kelimesi mevcut ve Blogger Eklentisi kalıbı ile bu sayfaya link verilirse bu durum benim sitemin SEO puanını artıracaktır. Bu sayede http://www.bloggerdersleri.com/ sitesi arana motoru sıralamalarında Blogger Eklentisi için yükselme kat edecektir.

Bu sebeple siteniz için linkleme çalışması yaparken anahtar kelimeleriniz ile ana sayfanızı linkleme yöntemine gitmeyin. Yükselmek istediğiniz anahtar kelime linklemesini anahtar kelime ile alakalı iç sayfalara yönlendirin. Eğer ana sayfanıza gelen linkler iç sayfalarınıza gelenlerden daha yüksek ise bu işte bir terlik var demektir.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger