Profesyonel Daikin Servisi

Profesyonel Daikin Servisi
Profesyonel Daikin Servisi

Kullanıcılara sunduğumuz hizmet sonrası memnuniyet kazanmak ve güven sahibi olmak temel hedeflerimizden bazılarıdır.Köklü bir geçmişe ve başarılara dayanan firmamızın kuruluşu bizim de aldığımız sorumluluğu üst seviyelere taşıyor. Müşterilerimizin memnuniyeti daha fazla müşteri portföyü anlamına gelir. Para ile yapılan reklam hiçbir zaman kalıcı olmaz ve sizlere çok fazla müşteri kazandırmaz.

Bir müşterinin memnuniyeti ise sizlere çok daha fazla müşteri getirir. Müşteri hizmetleri konusunda sınır tanımıyoruz ve sizlerden gelen talepleri en ince ayrıntısına kadar inceleyip işleme alıyoruz. Diğer firmalar gibi para odaklı hareket edersek çok fazla ayakta kalamayacağımızı biliyoruz. Servis Daikin Daikin marka teknolojik ürünlerinizi çok iyi tanıyoruz. Yeni çıkan her yeni ürün kısa sürede atölyelerimize konuk oluyor ve detaylarıyla birlikte inceleme altına alınıyor.

Stoklarımızda görünmüyor, bu parça henüz gelmedi, o ürünün servis hizmeti verilmiyor gibi bahanelere Daikin özel teknik servis firmasında yer yoktur. Firma olarak çalışma saatlerimize saygı duyuyor ve hiçbir şekilde zamandan çalmıyoruz. Daikin Teknik Servis Herkes görevinin bilincinde hareket ediyor ve gerektiği zamanda her kes gerektiği işi yapıyor. Servis sonrası destek alabileceğiniz çağrı merkezi ekiplerimiz telefonlarınızı bekliyor ve gerekli durumlarda sizlere ön bilgi aktarımı yapıyor. En uygun fiyat listesi ve farklı politikalarımız ile siz değerli Ankara bölgesi halkına Daikin marka ürünler için servis hizmeti sağlıyoruz. Online Servis Talebi : daikinservisleri.org


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger