Google Tarafından Hızlı İndexlenmek

Blogger Seo - Google Tarafından Hızlı İndexlenmek
Blogger Seo - Google Tarafından Hızlı İndexlenmek

Blogger Seo  çalışmalarının en büyük katkısı sayfalarınızın hızlı indexlenmesidir.  ( İndexleme Nedir ). Arama motorları sitelerinize kendi botlarınızı göndererek sitelerinizi indexler. Bu sebeple en fazla hit aldığınız Arama Motorları Botlarını tanıyarak iyi geçinmek indexlemenizi dolayısıyla hitlerinizi artırır. Arama motorları içerisinde en büyük payı alan ise Google . Google Botlarının önemsediği konulara önem vererek( Blogger Seo Ayarları ) Google tarafından hızlı indexlemenizin ise size hit olarak geri dönecektir. Blogger seo yatırımları yapıp Google botlarının sitenizi daha sık ziyaret etmesini sağlayarak indexlenmenizi artırabilirsiniz.

Google Tarafından Hızlı İndexlenme Taktikleri 

  • Güncel ve Özgün  Olmak 

İndexleme kavramı üzerine konuşulacaksa ilk söylenmesi gereken şey güncel ve yeteri kadar özgün olmaktır. Bloglarda yapılan yayınların tamamının size ait olması size Google gözünde üretim yapan kaliteli bir site rütbesine yükseltir. Blogger seo çalışmalarının tamamı özgün olmak üzerine işlenmeli. Güncellik ise aktiflik kavramı ile ilişkilidir ve Google her zaman arama yapanları aktif sitelere yönlendirir.

  • Sosyal Paylaşım Sitelerinin Önemi 

Google botları sürekli olarak siteleri ziyaret eder ve güncel siteleri indexlemek için farklı tipte olan  FreshBot kullanır. Freshbot sosyal paylaşım sitelerini sürekli olarak ziyaret ederek yeni paylaşımları ve beğenmeleri indexler. Sitelerinizi Facebook , Twitter , FrienFeed ve son günlerde yükselişe geçen Google Plus üzerinden paylaşılması ile Freshbot, paylaşılan linkerinizi fark ederek sizin blogunuzun varlığını ve aktif oluşunu belirleyerek Google botlarını sizin sitenize yönlendirir. Böylece seri bir şekilde indexlenebilirsiniz.Blogger seo çalışması yaparken sosyal paylaşım siteleri en büyük yardımcınız olacaktır.

Kullanabileceğiniz Sosyal Paylaşım Sitelerinin Listesi >>

  • İçerik Ortaklığı Sistemi 

Sosyal paylaşım siteleri gibi içerik ortaklığı sistemleri genelde büyük firmaların çok sık güncellenen isim hakkını kullandığı için Freshbotlar tarafından sıkça ziyaret edilir. İçerik ortaklığı sistemlerine katılarak yüksek PRli sitelerden direk linkler alıp fazladan ziyaretçiye ulaşabilir ve sayfalarınızın okunmasını sağlamanın yanı sıra sitenizin hızlı indexlenmesini sağlayabilirsiniz. Blogger seo için mantıklı yatırımlardır.

  • Sosyal İmleme Siteleri 

Sosyal imleme siteleri kullanıcıların beğendikleri sayfaları farklı kullanıcıları ile paylaştıkları web siteleridir. Özellikle sosyal paylaşım siteleri ile aynı mantıkla çalışırlar. Freshbotlar sayesinde site linkleriniz çok hızlı fark edilip Google tarafından hızlıca indexlenir. Blogger seo çalışması yapmak istiyorsanız kesinlikle belli zaman aralıklarında sosyal ilemeye başvurmalısınız. 


  • Ping Gönderme Siteleri

Pingleme siteleri sizin için botları uyararak sitenizin daha hızlı indexlenmenizi ve sıralamalarda üste çıkmanıza yardımcı olur.

Ping Gönderme Sistemi ve Kullanabileceğiniz Ping Gönderme Siteleri Listesi >>

  • Sitemap Oluşturmak 

Arama motorları botlarının sitenizi sıkça ziyaret etmesini sağlayarak daha hızlı indexlenebilirsiniz. İşte bu konuda arama motoru botları için sitemap oluşturarak bir adım öne geçebilirsiniz. 

Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger