Blogger Güncel Olmanın Faydaları ve Güncel Olma Stratejileri

Blogger Seo - Blogger Güncel Olmanın Avantajları
Blogger Seo - Blogger Güncel Olmanın Avantajları 

Blogger Seo her geçen gün önemini biraz daha artırıyor.Sitelerin artarak çoğaldığı günümüzde arama motorları da kaliteli içeriğe sahip siteleri birbirinden ayırt edebilmek için yeni yazılımlar geliştirmekte. Yazılımların ise değer verdikleri içerik şekli farklılıklar gösterebililiyor. Daha önceki yazılarımda sizlere Arama Motoru Botlarının özellikle Google Örümceklerinin nasıl çalıştığından bahsetmiştim . Blogger seo üzerine çalışma yaparak sitenizi kaliteli yerlere taşımak istiyorsanız ilk dikkat edeceğiniz konu blogunuzun sürekli güncel halde olması.

Bloglar İçin Güncellik Sağlama Yöntemleri


A ) Blogger Seo - Özgün ,Kaliteli ve Sık Güncellemeler 

Tüm botların önem verdiği başlıca değerlerden biri sitenizin güncel olmasıdır. Botlar sitenizde ne sıklıkta yayın yapıldığını anlayarak,  sitenizin aktiflik durumuna göre sizi değerlendirir . Pasif sitelere oranla aktif siteler arama motorlarında kendilerine daha üst sıralarda yer bulur. Bu sayede aktif olan siteler daha fazla hit elde etme şansı yakalamış olur.  Anlayacağınız Google için değerli bir site olarak görünmeniz  sitenizin güncel ve aktif  yapısı ile alakalıdır.  Kaliteli ve özgün içeriğe sahip olmak Blogger seo ayarlarından çok daha önemlidir.


B ) Blogger Seo - Ana Sayfa Güncelliği  

Arama motoru botlarının en sık ziyaret ettiği sayfalar index  olarak tanımlanan ana sayfalardır .  Sadece Her yayın yaptığınızda güncellenen ana sayfanıza eklentiler ekleyerek zahmetsizce güncel hale getirip Blogger seo konusunda yatırım yapabilirsiniz.  Bunu uygulayabileceğiniz iki önemli eklenti var.
  • Birincisi Blogger servisinin bizler için sunduğu popüler yayınlar özelliği. Popüler yazılar eklentisini eklerseniz, ziyaretçileriniz sitenizi gün içinde gezdikçe popüler yayınlar değişecek ve tüm sayfalarda güncellenecek en önemlisi ise ana sayfanızın botlar tarafından sürekli güncelleniyor olarak algılanacak . Popüler yazılar eklentisi ile hiç çaba harcamadan sitenizi bir nebze olsun güncel tutabilirsiniz.   ,


C ) Blogger Seo - Eski Yazıların Güncelliği 

Eski yazılarınızı güncel tutmak için iki farklı strateji izleyebilirsiniz
  • Eski yazılarınız zamanla hiç bir değişik yapılmadığı için botlar tarafından güncel olmadığı düşünülerek değersizleşir. Bunun önüne geçmek için eski yazılarınıza zaman zaman yeni yazılar eklemek yada cümleleri biraz olsun değiştirerek hareket getirebilirsiniz. 
  • İkinci ve daha kolay olan yöntemi ise kullanıcılar için tüm yorumlar eklentilerini kurarak , onları yorum yapmaya teşvik edip onların yaptığı yorumlar ile eski sayfaları güncel tutmak. 
Yorumların Faydaları ve Kurulabilecek Tüm Yorumlar Eklentiler İçin Buradan Buyurun . 

Blogger seo ayarları kaliteli, özgün  içeriğe sahip olan güncel bloglar için gerçekten güzel sonuçlar doğuracaktır.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger