Blogger Arka Fona Müzik Eklemek

Blogger Arka Fona Müzik Eklemek
Blogger Arka Fona Müzik Eklemek 

Blogger Arka Fona Müzik Ekleme konusunda arka fonda sürekli çalan bir ses kaydı oluşturmak isteyenler için basit bir kod dizini paylaşacağım.

Blogger Dersleri - Blogger Arka Fona Müzik Ekleme Kodları

<embed style="width:1px; height:1px; visibility:hidden" autostart="true" loop="true" volume="100%" src=" http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b1/11_-_Vivaldi_Winter_mvt_2_Largo_-_John_Harrison_violin.ogg "/></embed>

Blogger Dersleri - Blogger Arka Fona Müzik Ekleme Kodu Kullanımı 


Öncelikle elimizde telif hakları konusunda sıkıntılı olmayan bir mp3 dosyası olmalı. Telif hakkı gereği farklı tarzda paylaşımların illegal olduğunu hatırlatmak isterim. Ben Wikipedia'nın sunduğu bir müzik dosyasından yararlanmayı tercih ediyorum. : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b1/11_-_Vivaldi_Winter_mvt_2_Largo_-_John_Harrison_violin.ogg 

Tek yapmanız gereken Müzik dosyasını değiştirip blogunuza eklemek. Eğer her sayfada farklı farklı mp3 ler kullanmak istiyorsanız , yeni yayın yaparken  HTML Bölümüne geçip kodları kopyalamanız yeterli.

Blogger Arka Fonda Müzik Çalmak
Blogger Arka Fonda Müzik Çalmak 

Eğer her sayfa için tek bir mp3 dosyası atamak istiyorsanız  Yerleşim > Gadget Ekle > HTML/JavaScript yolunu takip ederek kodları eklemelisiniz.

Blogspot Arkada Fon Müzik
Blogspot Arkada Fon Müzik 





Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger