Blogger İçin Google Appleri

Blogger Google Appleri
Blogger Google Appleri 
Blogger yazarlarını işini kolaylaştırmak  isteyen yazılımcılar her geçen gün yeni appleri, Google üzerinden bizlerle paylaşıyor. Blog yazarlarını kullanabileceği bir kaç Google App sini sizler için bir araya topladım.
  • Window Resizer : Bloglarınızı tasarlarken kendi ekran çözünürlüğünüz ve web tarayıcınızın görünümünü baz alıyorsunuz. Fakat bloglarınızı farklı tipte çözünürlükleri farklı tarayıcılarla ziyaret  eden kullanıcıların bloglarınızı ne kadar verimli kullandığı hakkınızda bir bilginiz yok. İşte Window Resizer uygulaması tamda bu aşamada devreye giriyor. Bu app ile farklı çözünürlüklerde ve tarayıcılarda bloglarınız nasıl görünüyor kolaylıkla test edebilirsiniz. 

Blogger İçin Google App
Window Resizer Ekran Görüntüsü

  • Fireshot : Fireshot özellikle bloglar içerisinde konu anlatımı yapanlar için oldukça şık düşünülmüş bir app. Ekranın anlık görüntüsünü alarak baloncuklar oluşturabilir ve oklarla detaylı bir anlatım sunabilirsiniz. Bunun haricinde altını çizme belli bir alanı geometrik olarak kusursuz işaretleyebilme gibi özelliklere de sahip. 


  • Blogthis : Bu app ile herhangi bir yayını yada resmi hiç uğraşmadan Blog This diyerek bloglarınız da paylaşabilirsiniz. Özellikle blogların da farklı sitelerin içeriklerine yer veren kullanıcılar için oldukça zahmetsiz bir yöntem. Tek yapmanız gereken Blog This sekmesine tıklamak . 

Blogcular İçin APP
Blog This! App


  • ScribeFire : Blogger yönetim panelinin görünümünden ve işlevinden pek mutlu değilseniz ScribeFire ile farklı bir bloglama olanağına sahip olabilirsiniz. Google Chrome üzerinden açılan ScribeFire tek bir pencere üzerinden size tüm bloglarınızı yönetme imkanı sunuyor. 


ScribeFire Ekran Görüntüsü
ScribeFire Ekran Görüntüsü 



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger