Blogunuza Harlem Shake Butonu Ekleyin

Blogunuza Harlem Shake Butonu Ekleyin
Blogunuza Harlem Shake Butonu Ekleyin

Gangnam style dansının etkisi daha yeni yeni unutulmaya başlamıştı ki bu seferde hayatımıza seri bir şekilde Harlem shake çılgınlığı giriş yaptı. Yüksek sayıda katılımcı ile gerçekleştirilen danslar ardından ise bu saçma aksiyon tüm dünyayı etkisini aldı. Kısa süre içerisinde The Simpsons animasyon dizisinde canlandırılan dans gittikçe popüler oldu. Eee bizim neyimiz eksik geçen haftalarda kendisi Yalan Dünya isimli diziye de konuk oldu. Bu popülerliği fark eden tasarımcılar biz Blogger kullanıcıları içinde bir Harlem Shake Butonu hazırlamış. Buton sayesinde isteyen kullanıcılar bir anda blogunuzu çıldırmış hale getirebiliyor. Aşağıda bulunan örneğinden deneyebilirsiniz.

Blogger Harlem Shake Butonu :


Blogger şablanlarınıza Harlem Shake butonu eklemek için :

1 ) Blogger kumanda paneline gelip Şablon >> HTML'yi Düzenle sekmesiyle kodlarımızı açıyoruz. Widgetleri genişlet kutucuğunu işaretliyoruz.
2 ) Ardından CTRL+F yardımı ile </head> kodunu bularak hemen üzerine aşağıda ki Harlem Shake kodlarını ekleyip kaydedin.


 <script src="http://www.harlemshakebutton.com/refs/HSButton.js" type="text/javascript"></script>

Gelilim butonu yerleştirmek istediğiniz yere, butonu kullanmak istediğiniz kısma aşağıda ki kodları ekleyin. Gadget ekle seçeneği ile şablonda kullanabilirsiniz. Yayınlar içerisine buton yerleştirmek içinse yeni yayın hazırlarken HTML bölümününe aşağıda ki kodları ekleyin.


 <div class="HarlemShakeButton"></div>


Harlem Shake Videoları : 





Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger