Blogger Seo - Linklerde Title Kullanımı

Blogger Seo - Linklerde Title Kullanımı
Blogger Seo - Linklerde Title Kullanımı 

Blogger Seo konusunda sizlerle paylaştığım bir çok makalede linklerin bloglarınız için önemini dile getirmeye çalıştım. Sayfa dışı linklendirmenin yanı sıra dikkat etmeniz gereken diğer bir link kullanım stratejisi sayfalar arası link inşasıdır. İndexleme hızından, arama sıralarına kadar bir çok değerinizde doğrudan etken olan sayfalar arası link inşasını muhakkak önemsemelisiniz. Daha önce okumaıysanız bu makaleme devam etmeden önce muhakkak Yayın İçi Link İnşası >> başlığını gözden geçirin.

Peki yayın içi linklendirme yaparken nasıl bir kod dizilimi kullanmanız menfaatinize olacaktır. Blogger şablonu üzerinden linklendirme yaparken üst menüden bağla seçeneğini kullanıyorsunuz fakat bu bağlama yöntemi seo yönünden pekte sağlıklı değildir. Title etiketini otomatik olarak kullanmaya izin vermez.

 Nedir bu bahsi geçen '' title''  Türkçesi ile başlık etiketi derseniz kısaca linki tanımlama etiketidir. Aynı görsellerde kullandığımız alt etiketi gibi Title da linki tanımlar. Linkin üzerine mouse ile geldiğinizde linkin üstünde mini bir açıklaması çıkacaktır.

Hemen bir örnek vereyim :         Blogger Seo          kelimesi üzerine fare imlecini getirin kısa bir süre sonra link üzerinde mini bir alan açılarak kelimeye eklediğiniz Title'ı gösterecektir. Ben '' Blogger Seo Title Ekleme '' olarak linki etiketledim. Bu tarz linklendirmeler size seo yönünden oldukça katkı sağlar. Title etiketi linkin içeriğini belirler ve kalitesini artırır.

Blogger Seo - Linklerde Title Kullanimi

Yukarıda verdiğim link örneğinin kodları aşağıda ki gibidir.

<a href="http://www.bloggerdersleri.com/" title="Blogger Seo Title Ekleme">Blogger Seo</a>

Sayfa içi linklendirme yaparken Yayın şablonunda HTML bölümüne geçerek yapıştırabilirsiniz.
  • Pembe :link verilecek olan kelime zincirini tanımlar 
  • Kırmızı : linkin tıklandığında ulaşacağı sayfa 
  • Mavi : Link tanımlayacak olan Title içeriği 


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger