Etkili Paravan Blog Oluşturma Stratejisi

Blogger Seo -  Paravan Oluşturma Stratejisi

Daha önceki Paravan Blog Nedir / Backlink Elde Etme makalemde paravan bloglardan backlink elde ederek arama motoru sonuçlarında sitenizi öne taşıyabileceğiniz den bahsetmiştir. Oluşturduğunuz paravan blog ne kadar kaliteli olursa size seo yönünden etkisi o kadar etkili olacaktır. Şimdi gelelim etkili bir backlink kaynağı oluşturmak için tasarlayacağınız paravan blogların kaliteli olmasına.

Kaliteli Bir Paravan Blog Oluşturmak : 

  • Farklı bir blog servisi kullanın : Oluşturacağınız paravan blog servisi ile ana sitenizin barındığı blog sistemi aynı tabanda olmasın.  Blogger tabanlı bir siteniz için wordpress, tumblr  sistemlerini kullanabilirsiniz. 
  • Anahtar kelimelerin olduğu bir alan adı seçin   
  • Özgün ve kaliteli içerik ekleyin : Paravan bloglarınızın ana sitenize referans olduğunu unutmayın. Kısırlı ve spam içerik üreten bir blog oluşturup ana sitenize size destek olmayacağı gibi zararda verecektir. 
  • Paravan bloglarda iç linklendirmeye başvurun : İç linkledirme konusunda şu makaleyi okumanızı tavsiye ederim : İç Link İnşası >> 
  • Paravan bloglarda ana sitenizde benzer etiket sayısını dengede tutmaya özen gösterin, farklı etiketlere yer verin. 
  • Link verme zamanına dikkat edin : İlk günden sayfalarınıza link vermeyin. Paravan bloglarınızda belli bir içerik sayısına ulaşın 5 , 10 makale eklemeden ana sitenize link vermeyin. 
  • Ara sayfalara link verin : Paravan bloglardan ana sitenizin sadece ana sayfasına link vermeyin , ara sayfalarınıza linklendirme yapın özellikle benzer konuyu işlediğiniz sayfalarda. 
Blogger Seo
Blogger Seo
Not : Hayalperest atılımlarda bulunmayın 10 ,15 blog açarım her kelimede birinci sıraya otururum fikriniz olmasın. Paravan blogları etkili kullanmak için baş edebileceğiniz ve sürekli güncel tutabileceğiniz blog sayısının üzerine çıkmayın. İndexleme hızınız artığında ve içeriğiniz oluşmaya başladığında ana sitenize link vermeye başlayabilirsiniz.





Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger