Paravan Blog Oluşturabileceğiniz Servisler

Paravan Blog Oluşturabileceğiniz Servisler
Paravan Blog Oluşturabileceğiniz Servisler 

Blogger kullanıcıları ve diğer site sahipleri için en etkili seo yatırımlarından birisi backlink kazanmaktır. Bu sebeple blogumda backlink kazanma yöntemleri ile ilgili özel bir bölüm oluşturmuştum. Backlink Edinme Yöntemleri >>  

Kaliteli bir backlink edinmenin zahmetli fakat en kaliteli yollarından biri olan paravan blog konusunda sizlere yardımcı olmak için ise bir iki açıklamaya yapmaya çalışmıştım.
Şimdi sizlere paravan blog açabileceğiniz ve Türkiye'de kullanılmayan bu sebeple anahtar kelimenize sahip olan domainleri büyük ihtimal boşta olan blog servislerinden bir kısmını tanıtmaya çalışacağım.

Öncelikle tekrar bir açıklamada bulunmak istiyorum paravan blog oluşturmak oldukça zahmetli, yorucu ve çoğu zaman bıktırıcıdır. Bu sebeple 5 , 6 blog açayım belli kelimelerde zirveye oynarım düşünceniz olmasın. Ayrıca Blogger kullanıcısı olduğunuzu varsayarak oluştaracağınız paravan blogların Blogger formatından olmaması önemle rica olunur.

Paravan Blog Oluşturabileceğiniz Blog Servisleri  : 



Paravan Blog Oluşturabileceğiniz Servisler

Tumblr Servisi : (Alexa Rank: 32, Page Rank: 8)

Özellikle foto Blogger sahipleri için çok faydalı bir blog sistemidir. Sitenize kaliteli backlink sunması harici çok sayıda ziyaretçi temin edebilir. Çok sayıda Türk kullanıcının olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Hatırlatmakta fayda var reklamsız bir servistir. Ayrıca kendi reklam kodlarınızı eklemenize de izin veriyor.

http://www.tumblr.com/



Paravan Blog Oluşturabileceğiniz Servisler

LiveJournal Servisi : (Alexa Rank: 129, Page Rank: 8)

Bloglama yanında anketlere katılmak ve diğer kullanıcılar ile etkileşim sağlamak gibi özellikleri bulunan LiveJournal servisi Blogger formatının sosyal medya sitesi halinde yayın yapmaktadır. Özellikle Rusya'da çok güçlü olan servis bir çok Rus sitesi ile entegre çalışır.

http://www.livejournal.com/



Paravan Blog Oluşturabileceğiniz Servisler

Weebly  : (Alexa Rank: 313, Page Rank: 8)

video kayıt, ses kayıt ekleme haritalar, resim galerileri,  slayt gösterileri seçeneklerini sürekle bırak seçeneği ile kod kullanmadan kullandırma imkanı veren Weebly sitesi Dünya çapında kullanılan bir blog formatı. Türkler tarafından hiç kullanılmadığı için çoğu anahtar kelimeye ait domain boşta.

http://www.weebly.com/



Paravan Blog Oluşturabileceğiniz Servisler

Webs : (Alexa Rank: 385, Page Rank: 7)

Sınırlı sayıda depo alanını ücretsiz sunan webs platformunun en bilindik özelliği cep telefonu, tablet ve akıllı telefonlar ile uyumlu çalışmasıdır. Mobil kullanıcılara hizmet veren blog sahiplerinin kesinlikle kullanmasını tavsiye ederim. Sınırlandırılmış alan seçeneği ise ücret ödeyerek aşabiliyorsunuz.

http://www.webs.com/



Paravan Blog Oluşturabileceğiniz Servisler

TypePad :  (Alexa Rank: 430, Page Rank: 8)

TypePad sitesi blog dünyasında oldukça saygın bir yere sahiptir. Sade tasarımlı temaları ile TyePad ünlü gazetecilerin ve yazarların  ( ABD ) kullandığı bir blog servisidir. Türk kullanıcılar tarafından pek tercih edilmediği için anahtar kelime domainlerinin çoğu alınabilir durumdadır.

http://www.typepad.com/




Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger