Girişimci Blogcuların Justin Bieber'den Alması Gereken Dersler ( 1 )

Girişimci Blogcuların Justin Bieberden Alması Gereken Dersler
Girişimci Blogcuların Justin Bieberden Alması Gereken Dersler

Başlık içerisinde kullandığım girişimci blogculardan kastımı açıklayarak konuya giriş yapmayı arzuluyorum. Burada bahsedilen girişimci kalıbı başarılı olmaktan ziyade yüksek miktarda meblalar kazanmak isteyen adeta bloglar arası selebiriti sevdası peşine düşmüş arkadaşlar için geçerlidir. Herkes için başarılı olma kıstası farklı değerler ile ölçülüyor olsada ben girişimci blog kalıbını başarıyı selebiriti ve maddi kazanç olarak gören arkadaşlar için kullandım. Lütfen kalıba takılmayın Ben girişimciliği bu şekilde özetlemiyorum diyen tüm kullanıcılardan özür dilerim. Gelelim Justin Bieber kardeşimizden öğrenmemizi gerekenlere.


Girişimci Blogcuların Justin Bieberden Alması Gereken Dersler
 1 ) Hitap Ettiğiniz Belirli Bir Kitle Olsun : Fark ettiyseniz Justin kardeşimiz oldukça popüler ve maddi açıdan ciddi anlamda güçlü bir durumda her ne kadar illimunati gibi bir takım iddialarınız olsada olaya daha zahiri açıdan yaklaşacak olursanız fark ettiğiniz gibi kardeşimiz ciddi anlamda belli bir kitleye hitap ediyor. Herkes tarafından dinlenmiyor , sevilmiyor belkide bazı kesimler tarafından nefret ile yaad ediliyor fakat sonuç aynı, Justin hitap ettiği kısıtlı kitle ile dünya çapında bir başarayı ulaştı. İlk edineceğimiz tecrübe bu olmalı.  Başarılı bir  blog sahibi olmak istiyorsanız hitap ettiğiniz kitleyi tatmin etmeniz yeterli olacaktır. Herkesin ilgisine yada ihtiyaçlarına hitap etmek yerine standart odaklandığınız kitle sahibi olmak sizi başarıya götürecek en önemli unsurdur. Bu sebeple geniş yelpazede yayın yapan tüm blogları red ediyorum.




2 ) Hitap Ettiğiniz Kitlenin Bulunduğu Ortamda Bulunun : Öncelikle hazırladığınız yayınlar ile ilgili olan internet kullanıcılarının hangi tür sosyal paylaşım platformlarını tercih ettiğini tespit edin. Sadece SEO yatırımlarına güvenmeniz sizin ciddi anlamda teknik alt yapı bilmeniz ile mümkün olabilecek bir stratejidir. Bu sebeple blogunuza kısa sürede ziyaretçi ve uzun vaadede takipçi sağlayacak platformlarda bulunmanız elzemdir. Hitap ettiğiniz kitlenin hareket algısını tanımlayarak yatırım yapın. Justin Bibier özellikle genç nüfusun rağbet ettiği Youtube üzerinden keşfedilmiş bir kardeşimiz. Bilindiği gibi bu tarz platformlar genelde gençler tarafından kullanılıyor. En azından bizim evde durum bu, şu komik keli aç bakayım harici peder bey Youtube platformunu pek kullanmıyor, sizin evde durum nedir bilemem. Komik kel Cem Yılmaz oluyor bu arada.

Sizde potansiyel takipçilerinizin bulunduğu ortamlarda yer almaya özen gösterin. Kadın kullanıcılara hitap etmek istiyorsanız size forumları öneririm. Tavsiye bir foruma ihtiyacınız var ise : http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php 

3 ) Viraldan Kaçınmayın :  Pek fark edilmeside Justin Bieber'ı meşhur eden ve geniş kitleler tarafından tanınmasına imkan veren en önemli avantaj asla viraldan uzak durmamasından kaynaklanıyor. Her ay kendisi ile ilgili ilginç bir gelişme yaşanmakta. Örnek vermek için bir Justin Bibier araması yaptım ve sonucu sizler ile paylaşıyorum .

Girişimci Blogcuların Justin Bieberden Alması Gereken Dersler
Girişimci Blogcuların Justin Bieberden Alması Gereken Dersler

Bu güne kadar fark etmediyseniz arada sırada deneyerek test edebilirsiniz. Beyfendi 22 saat önce bir araca leopar deseni kaplatması ile gündeme gelirken , 4 saat önce ise kas şovu ile gündemde. Bu Türkiye'de dahi bu şekilde. Diğer ülkerlerde de aynı şekil 12 saatte bir kardeşimiz ile ilgili bir haber vuku buluyor.Hali ile ücret ödemeden ciddi bir reklam kampanyasına imza atılmış oluyor. Sizde blog camiasında sansasyona neden olacak bir takım viral hareketlerin içerisinde olabilirsiniz.

Blog sahibi olarak Justin Biber'dan son derece yakışıklı olduğum gerçeğini bilenlere hatırlatıp , bilmeyenlere anlatıp, yazının sizin için fayda sağlamasını umarak aranızdan ayrılıyorum. ( Gördüğünüz Gibi İyi Kalpli ve Kibarımda )



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger