Blogger Sayfalarını Farklı Linklere Yönlendirmek

Blogger Dersleri -Blogger Sayfalarını Farklı Linke Yönlendirmek
Blogger Dersleri - Blogger Sayfalarını Farklı Linke Yönlendirmek 
Blogger Dersleri kısaca konuyu özetlememiz gerekirse tam olarak yapmaya çalıştığımız şey Blogger Seo etiketine sahip tüm yazıları (  http://www.bloggerdersleri.com/search/label/Blogger%20Seo ) bir arada gösterebileceğimiz özel bir sayfa oluşturarak , menü olarak kullanmak.

Farklı şekillerde kullanımı yaratıcılığınıza kalsa da hem konuyu anlamanız hemde en yaygın olan kullanım şeklini görebilmeniz için ben menü bağlantısı ile anlatacağım .

Öncelikle Blogger menüsünden yeni bir sayfa oluşturuyoruz . Oluşan sayfamıza üst menü bölmesinden uygun bir yer seçerek kaydediyoruz.

Blogger Dersleri - Blogger Sayfaları Etiketlere Yönlendirmek
Blogger Dersleri - Blogger Sayfaları Etikete Yönlendirmek

 http://www.bloggerdersleri.com/p/blogger-seo.html : Blogger üzerineden oluşturduğumuz sayfanın link bu şekilde biz bu sayfaya gelince http://www.bloggerdersleri.com/search/label/Blogger%20Seo adresine otomatik olarak yönlendirme yapacağız.

Blogger Dersleri - Blogger Etiketlerini Sayfaya Yönlendirme
Blogger Dersleri - Blogger Menü Görünüm 
Blogger yönetim panelinden ayarlar sekmesini içerisinde bulunan arama tercihleri bölümünü açıyoruz. Karşımıza yeni yönlendirme isimli bir sekme gelecek . Yeni yönlendirme yapmak için sekmeyi tıklıyoruz.

Blogger Dersleri - Blogspot Sayfaları Etikete Yönlendirme
Blogger Dersleri - Blogspot Sayfaları Etikete Yönlendirme 
Kaynak ve Hedeften oluşan iki adet belirtilmiş boş alanımız var. Kaynak kısmına oluşturduğumuz sayfanın linkini ekliyoruz. Blogger bzim için http://www.bloggerdersleri.com kısmını eklemiş vaziyette biz adresinin geri kalanını boşluğa yazıyoruz ( /p/blogger-seo.html). Hedef kısmının boşluğuna aynı şekil eksik kalan kısmı ekliyoruz. ( /search/label/Blogger%20Seo ) 


Blogger Dersleri - Blogspot Link Yönlendirme İşlemi
Blogger Dersleri - Blogspot Link Yönlendirme İşlemi 
Gerekli verileri girmemiz ardından Kaydet > Değişikleri Kaydet fonksiyonunu kullanarak yönlendirmemizi bitiriyoruz.

Oluşturmuş olduğumuz menü linki artık otomatik olarak bizi bir konuda topluca verilmiş etiketlere yönledirecek. Ben menü için açıklamış olsam da siz her türlü link için bu taktiği uygulayabilirsiniz. Özellikle farklı tarz linklendirme yapacaklar için Blogger İçin 3D Buton Yapımı konusunu muhakkak ziyaret edin. 

Blogger Dersleri - Blogspot Link Yönlendirme
Blogger Dersleri - Örnek Görünüm 
Etiketlere Sahip Kayıtlar Gösteriliyor Kısmından Rahatsız Olduysanız Değiştirmek yada silmek isterseniz buradan ( Etiketine Sahip Kayıtlar Gosteriliyor Yazisini Degistirmek / Kaldırmak >> ) buyurun.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger