Her Yayın Altına Facebook Beğen Kutusu Eklemek

Blogger Eklentileri -  Her Yayın Altına Facebook Beğen Kutusu
Blogger Eklentileri -  Her Yayın Altına Facebook Beğen Kutusu 

Blogger Eklentileri  ile Facebook sayfalarınızın beğenilmesini teşvik edebilirsiniz.  Bu Facebook beğen kutusu ise her blog yazınızın altında yorumların hemen üzerinde bulunacak böylece daha geniş bir kitlenin size takip etmesini sağlayabilirsiniz.

Blogger Eklentileri -  Her Yayın Altına Facebook Beğen Kutusu Demo 




Blogger Eklentileri - Her Yayın Altına Facebook Beğen Kutusu 

Blogger kumanda panelinden Şablonlar > HTML'yi Düzenle diyerek blogumuzun tema kodlarını açıyoruz CTRL+F kombinasyonu ile <data:post.body/> kodunu bularak aşağıda ki kodları hemen altına yapıştırın .


Her Yayın Altına Facebook Beğen Kutusu İçin Eklemeniz Gereken Kodlar :

<b:if cond="data:blog.pageType == &quot;item&quot;"><iframe allowtransparency="true" src="//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=https://www.facebook.com/BloggerDersleri&amp;width=570&amp;height=180&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=true&amp;border_color&amp;stream=false&amp;header=false" frameborder="0" scrolling="no" style="border: none; height: 180px; overflow: hidden; width: 570px;"></iframe></b:if><br />

Blogger Eklentisi Kodları Üzerinde Yapmanız Gereken Değişiklikler :

  • Blogger Facebook beğen kutusu her postunuzun altında yer alacağı için genişliğini kendinize göre ayarlamanız gerekiyor. Bu sebeple genişlik ayarı olan Width : 570 kısmını kendi blogunuza göre uyarlayın. Height : 180 kısmı ise yüksekliği belirlemek için. İstediğiniz görünümü elde etmek için düzenleme yapabilirsiniz. 
  • https://www.facebook.com/BloggerDersleri kısmına ise kendi Facebook sayfanızın adresini yazın . 

Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger