Blogger istatistikleri Göster Eklentisi

Blogger Eklentileri - Blogger İstatistikleri Göster Eklentisi
Blogger Eklentileri - Blogger İstatistikleri Göster Eklentisi

Blogger Eklentileri ile sitenizde bulunan kategori sayısını , yayın ve yorum sayısını kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz. Blogger istatistikleri göster eklentisinin size sağlayacağı faydalardan biri otomatik olarak sürekli değişmesi sebebiyle botlar tarafından sürekli güncellenen bir sayfa imajı vermesidir.

Blogger İstatistikleri Göster Eklentisi Demo :



Sitemizde 3 kategoride toplam yayın, yayınlara yazılmış yorum mevcuttur.

Blogger İstatistikleri Göster Eklentisi Kurulum 

Blogger Eklentisini isterseniz her sayfanızda kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken Şablon >> Gadget Ekle >> HTML/Java Script kutucuğunu kullanarak Blogger Eklenti kodlarını eklmelisiniz .

Belirli sayfalarda kullanmak istiyorsanız ise yayın girerken HTML bölümüne Blogger Eklenti kodlarınız yapıştırmanız.

Blogger İstatistikleri Göster Eklentisi Kodları  

<center> <script style="text/javascript"> function numberOfPosts(json) {document.write('<b>' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '</b><br>');} function numberOfComments(json) {document.write('<span class="Apple-style-span" style="">toplam</span> <b>' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '</b><br>');} </script> <hr /> Sitemizde <b>3</b> kategoride toplam <script src="http://blogger-hakkinda.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=json-in-script&callback=numberOfPosts"></script> yayın, yayınlara yazılmış <script src="http://blogger-hakkinda.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=json-in-script&callback=numberOfComments"></script> yorum mevcuttur. </center>

Blogger İstatistikleri Göster Eklentisi İçin Değiştirmesi Gerekenler 

  • Blogger Eklentisi kodları içerisinde mavi olarak yazılmış linkleri kendi Blogger site adınız ile değiştirmeniz gerekiyor. 
  • Blogger Eklentisi ile verilmiş olan kırmızı renkli yazıları kendi isteğinize göre düzenleyip değişiklik yapabilirsiniz. 
  • Kod dizini kategorileri belirleme özelliğine sahip değil bu sebeple kategori sayısını kodlar içerisinden kendiniz değiştirmelisiniz. 

Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger