indexsiz URL Nedir? Faydaları, Edinme Yöntemleri

İndexsiz URL Nedir?

Arama motorları her geçen gün optimizasyonlarını geliştirerek kaliteli siteleri algılama konusunda farklı kriterler geliştiriyor. Son güncellemeler (  Google EMD Güncellemesi >>   ) ile kolay manipüle edilebilir backlinkler önemini kaybederken yeni kriterler etkisini daha sert göstermeye başlıyor. Özellikle Google sisteminin spam siteleri ayır etmekte kullandığı yeni bir kriter indexsiz URL.

İndexsiz URL Nedir ? 

İndexsiz url kavramı anahtar kelimeler üzerinden değil direk link adresinizle bağlantılarınızın paylaşılmasıdır. Konuyu daha rahat algılayabilmek için durumu örneklemek istiyorum.
  1. Farklı bir sitede bloggerdersleri.com olarak linksiz site adresim 
  2. http://www.bloggerdersleri.com/  şeklinde link halinde verilmiş olan site adresim de indexsiz url olarak kabul edilir.
Backlink sitenize belli kelimeler ile  referans olunmasıdır, indexsiz Url ise sitenizden bahsedilmesi, konuşulması durumudur.



İndexsiz URL Edinme Yöntemleri


Sitenize ait indexsiz URLlerini : site:www.bloggerdersleri.com -site:www.bloggerdersleri.com arama parametresi ile görebilirsiniz.

İndexsiz URL Katkıları 

İndexsiz url Blogger seo çalışmalarında size yardımcı olacak ciddi bir etkendir. İndexsiz URL sayınızın artması durumunda Google sizin bahsedilen trend bir site olduğunuzu düşünür. Backlink yatırımları gibi indexsiz url içinde yatırım yapmalısınız. Bu sayede arama motorlarında daha üst sıralarda yer alabilirsiniz.

Kolayca İndexsiz URL Edinme Yöntemleri 

Öncelikle sitenize link çıkışı yaptığınızda belli bir kelimeye linklendirmenin yanında sitenizin adresini de paylaşmanız gerektiğini belirtmek isterim. İndexsiz URL edinmenin en kaliteli yolları Flickr, Pinterest, Wikipedia, Twitter, Friendfier ve Facebook gibi sosyal paylaşım siteleridir.

Ayrıca video yükleme sitelerini kullanarak indexsiz kaliteli urller elde edebilirsiniz. Video altına link ekleyerek çok sayıda indexsiz url kazanmak mümkün.

Terimler Sözlüğü >>  kuşağında sizlere indexsiz Url kavramını açıklamaya çalıştım umarım faydalı olmuştur. Hayırlı olsun ..





Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger