Blog İle Para Kazanmak - Link Satışı

Blogger Backlink Satarak Para Kazanmak
Backlink Satarak Para Kazanmak

Google sıralamasında yükselmek isteyen her site sahibinin kullanması gereken seo tercihi backlinklerdir. Backlink kavramı manipüle edilebilir olduğu için her geçen gün değer kaybetse de hala en değerli seo çalışma tekniği. Farklı sitelerden gelen linkler sizi arama motorlarında üst sıralara taşır. Bu sebeple site sahipleri kaliteli ve benzer içerikli sitelerden link alarak aramalarda yukarılara yükselmeyi amaçlar. Eğer sitelerinize güveniyorsanız blogunuzun üstünden link satışı yapabilirsiniz.

Süresine ve sitenizin durumuna göre link satışlarından senelik olarak bir milyara yakın maddi kazanç sağlayabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken sitenize bir link eklemek olduğu için oldukça karlı bir kazanç sistemidir. Backlink satarak para kazanmak zahmetsiz bir internetten para kazanma stratejisidir.

Blog Yazarak Para Kazanma

Blogger Link Satışı Yapmak İçin Önemli Kriterler

Blogunuzun içeriği : Link satın alacak siteler benzer içeriğe sahip siteleri tercih eder.
Blogunuzun pagerank değeri : Link satışı yaparken Pagerank değeriniz ne kadar yüksekse backlink satış şansınız o kadar fazla olacaktır.
Blogunuzun Alexa değeri : Alexa sıralamanız link satışı yaparken önemli bir kriterdir.
Blogunuzun hiti : Yüksek hitli sitelerin backlink satışından kazanacağı para daha yüksektir.
Blogunuzun yaşı : Blog yaşı ne kadar eskiyse google gözünde o kadar değerlidir bu sebeple link çıkışları daha değerlidir.
Blogunzdan Yapılan Link Çıkışları : Link çıkışları daha az olan sitelerden link satın almak daha değerlidir.

Alexa sıralaması düşük, hiti yüksek, domain yaşı yüksek ve az sayıda link çıkışı olan bir bloga sahipseniz rahatlıkla link satışı yaparak para kazanabilirsiniz. 

Hangi Platformdan Link Satışı Yapabilirim? 

Webmasterların sık ziyaret ettiği forumlarda link satı ile ilgili özel bölümler mevcuttur. Tavsiye edeceğim siteler ise şüphesiz R10 ve Webmastersitesi. Bir çok link satışı başlığı bulunan bu forum sitelerinde sizde uygun kategorilerde başlıklar açarak link satışı yapabilirsiniz. Ayrıca Link borsası şeklide Google aramaları ile farklı kaynaklar ve satış imkanlarını inceleyebilirsiniz.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger