Adsense 300x600 Reklam Politikası

Adsense 300x600 Reklam Politikası
Adsense 300x600 Reklam Politikası

Blog sahiplerinin en büyük gelir kaynağı olan Google Adsense kısa süre önde dev bir reklam biçimi yayınladı. 300x600 boyutunda olan reklam çeşitlerini bir çok arkadaş bloglarında sizlere tanıttı ve geniş alanı sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğinizden bahsetti fakat ben Google'ın çıkardığı her özelliği kullanmadan önce bekleme taraftarıyım. Google ne zaman yeni bir ürün piyasaya sürse kullanım kurallarını bir ay sonra açıklıyor. 300x600 reklam biriminin kullanımı ile alakalı bir açıklama sonunda geldi.

Adsense yayıncılık kuralları dahilinde bir sayfada en fazla 3 adet reklam gösterebilirsiniz. Üçten daha fazla reklam içeriği sunmanız, Google Adsense yayıncı politikasına ters düşerek kısa sürede sistemden banlanmanıza sebep olacaktır. Reklam boyutları site sahibinin seçimine bırakılmıştı. Göstereceğiniz 3 reklam içeriğinin boyutu ile ilgili ise bir kısıtlama yoktu taki 300x600 boyutundaki reklamlar kullanılır hale gelene kadar.

Adsense 300x600 Reklam Politikası

Google Adsense politikaları gereği sayfada en fazla 3 reklam gösterebilirsiniz ancak bunlardan sadece birinin 300x600  olmasına izin verilmiş durunda. 300X600 eklam çeşidini bir sayfada birden fazla kullanmanıza artık izin verilmiyor. Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.


Resmi Google Açıklaması :
Because this new format is larger than all our other ad units, we want to help ensure a balance between content and ads across publisher sites. With this in mind, going forward, publishers will be permitted to place a maximum of one 300x600 ad unit on each page. If you’ve placed more than one 300x600 ad unit per page on your site, we ask that you remove any additional ad units by Jan 10, 2013. We’ll also be sending email notifications shortly to affected publishers, asking them to make this update.

Kural hataları sebebi reklamcılık ağından atılacağınızı ve kazandığınız paranın içeride kalacağını unutmayın. Ayrıca son yıllarda Google Adsense hesabı edinmek bir işkenceye dönüştü, basit hatalar ile hesaplarınızı tehlikeye atmayın.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger