EtkiTepki.com - Güncel Blog

Etkitepki.com
Güncel Blog 

Etki Tepki blogu '' Etkitepki.com - Hiçbir şeyin etkisinde kalmadan tepkisini ortaya koyan güncel blog sitesi '' sloganıyla yola çıkmış güncel bir blog sitesi. Güncel blog kategorisinden yayın hayatına başlayan site, bir çok farklı konu hakkında içeriğe sahip ve geniş bir yelpazede neredeyse herkese hitap edecek içerik üretip sizlerin beğenisine sunuyor. Nostaljik bilgiler ile son teknolojiyi bünyesinde harmanlamış.

Mektup Nasıl Yazılır , bir fikriniz var mı bilmiyorum ama bizler gibi son teknolojinin içine doğmamış ve her işini bilgisayar ile çözmeyen kişiler için pekte nostaljik bir bilgi değil.  Zamanında bir iki mektup karaladığımız dan mütevelli yaptığım yanlışları öğrenme fırsatım oldu. Üstelik günün birinde askerlik gibi bir tecrübede edineceğiz inşallah. Eee adettendir askerde de bir mektup yazılır, bu sebeple mektup nasıl yazılır konusunu incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bu sayede bir iki satır karaladığınız da kuralına uygun bir mektup çıkartabilirsiniz.

Etki Tepki blogu sayesinde de çözebildiğim diğer bir sorun ise yasaklı sitelere giriş. Bildiğiniz gibi son günlerde bir çok site anlamsız şekilde yasaklanabiliyor. Bu yasaklı siteleri girmek için birbirinden ilginç yöntemler kullanılıyor. Kimi zaman dnsleri değiştirmek, kimi zaman proxy sitelerini kullanmak sorunları çözebiliyor. Farklı bir yöntem ise host dosyası kullanarak yasaklı sitelere sorunsuzca giriş sağlamak. Kendinize en uygun çözüm yolu ile yasaklı sitelerin tamamına sorunsuzca giriş yapıp, zaman geçirebilirsiniz. Özellikle iş yerinde kimi sitelerin açılışına izin vermeyen çalışanlar için oldukça hoş yöntemler mevcut.

Benim için Mektup Nasıl Yazılır ve Yasaklı Sitelere Giriş ,  Etkitepki.com - Hiçbir şeyin etkisinde kalmadan tepkisini ortaya koyan güncel blog sitesinin dikkatimi çeken iki önemli konusuydu. Etki Tepki blogunu takip ederek çok geniş bir içerik dünyasında zaman geçirebilirsiniz.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger