Ofiste Koltuk Rahatlığı !

Ofiste Koltuk Rahatlığı !
Ofiste Koltuk Rahatlığı !

Saten, ipek, pamuk gibi malzemelerden yapılmış kaliteli harika nevresim takımları arıyorsanız Soley markası yardımınıza koşuyor. Tek ve çift kişilik olmak üzere yatağınızın boyutuna göre bulabileceğiniz geniş ürün yelpazesiyle Sarev de tıpkı Soley gibi, nevresim takımları ve pikelerde sizlere bir numara hizmet veriyor. Ürünlerin indirimli fiyatları varken satın alıp yedeklemeniz durumunda her daim ihtiyacınız olduğunda çıkarıp kullanabilirsiniz. Çünkü nevresimin asla modası geçmez!

 Evde yatak odasının dışında görsel anlamdan dekorasyonuna önem verilen bir diğer oda da genç odasıdır. Birçok markaya ait sayısız genç odası takımları bulunuyor. Seçim yaparken fonksiyonel rafları olan kitaplık, kaliteli malzemeden yapılmış dayanıklı çalışma masası ve rahatlığı önemli olan sandalye konusuna dikkat vermelisiniz. Yatak ve yatak başı konusunda farklı dizaynların da uygulandığı markalarda eğlenceli seçenekler bulmanız mümkün görünüyor. Çalışma masası seçimi yaparken odanızın büyüklüğü ve zevkinize hitap eden modeller arasında kaybolabilirsiniz. Fiyat aralıkları size bu konuda yardımcı olacaktır.

 Ev dekorasyon malzemelerine verilen önem kadar ofis ortamına da aynı hassasiyetle yaklaşılmalıdır. Çalışanların kendilerini daha rahat bir ortamda hissedebileceği alanlar yaratılmalıdır. Uzun çalışma saatlerinde kullandıkları koltuklarının konforu ve renkleri oldukça önemlidir. Ofise uygun mobilya seçimiyle gelen müşterilerinde göz zevkine hitap etmek gerekir. Ofis koltuk alırken ergonomik tasarımlı, bel ve boyun destekli modellere bakmalı; özel deri kaplamalı şık koltukların kurulumunun kolay ve zahmetsiz yapılıp yapılmayacağına dikkat edilmelidir. Ofis ortamında perde seçimi yaparken store ya da jaluziye daha çok yer verildiğini görüyoruz.

Temizlemesi ve bakımı daha kolay olan jaluzi ile hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Yumuşak bir bezle temizlenen ürünün bağlantı parçalarını birleştirmek de çok kolaydır. Uygulaması basit olan jaluzilerin her rengini bulmanız da mümkündür. Genelde beyaz ya da krem renginin daha çok rağbet gördüğü, yapılan satışlardan da anlaşılıyor. İpli stop ve açma kapama mekanizması da bulunmaktadır. Sadece ofisinizde değil bu zarif görünümü evinizde de uygulayabilirsiniz. Pencerenizin yüksekliğine göre ayarlanabilirler.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger