Sade Makyajın Sırları

Sade Makyajın Sırları
Sade Makyajın Sırları

Sade Makyajın Sırları Günlük makyajımızı nasıl yapmalıyız,en çok sorulan sorulardan biride belkide budur.Çünkü bayanlar günlük makyajlarında biraz kararsız oluyorlar ve açıkçası tam olarak ne yapacaklarına karar veremiyorlar.Çok abartılı makyaj yapanlardan tutun , çok kötü makyaj yapıp kendini olduğundan kötü ve ya yaşlı gösterenler olabiliyor. İnternetten nasıl makyaj yapılır , günlük makyaj nasıl olmalı ve ya doğal makyajın sırlar nedir gibi çeşitli yazılar ve makaleler bulunuyor.Bu makaleleri araştırarak bilgi almamız ve ona göre davranmamız bizim için çok daha iyi olacaktır.

Çalışan bayanların sabahları kahvaltılarından daha çok önem verdikleri bir hareketleri var ise o da makyajlarına ayırdıkları süredir. Hatta bu süre bazen değil çoğu zaman işe geç kalmalarına neden olmaktadır. Siz Bayanların makyaj yapmadan işe gitmenizin söz konusu bile olamadığını biliyoruz. İlk önce pratik makyaj yapmak için sadeliğe önem vermeniz gerektiğini unutmayınız. Hiçbir erkek bol makyaj yapan kadından hoşlanmaz. Makyaj her zaman dozunda olmalıdır hatta var ile yokluğu belli olmamalıdır.Çünkü fazla abartılmış makyaj karşı taraftan kötü gözükecektir.Makyajın yapılırken doğal kalması için mesela fondötenin 2-3 kat yerine tek kat sürülerek , yüzümüze doğal bir görünüm kazandırabiliriz.Böylece cildimize çok yakın bir renkte kullanmış oluruz ve doğallık kazandırmış oluruz.

Doğru sürülen göz kalemi bütün makyajınızı hizaya getirecektir. Göz altınıza farınızı da sürerken aşırıya kaçmadan ten renginizle uyumlu bir renk seçmeliyiz.Uyumlu renkleri seçmediğimiz takdirde bir bütün olarak makyajımız güzel gözükmeyebilir ve ya üstünüzde giydiğimiz kıyafetlere , giyimimize uygun durmayabilir bu durumda da makyajımızı ne kadar güzel yapmış olsak da olalım , güzel bir görüntü çıkmayacaktır ortaya.

Aynı zamanda bayanlar olarak makyajımızı yaparken cildimizi koruyan ve dengeleyen pudra allık gibi ürünleri kullanmamız cildimizin tahriş olmasını da engelleyecektir.Bu malzemeleri de kullanarak cildimizin daha sağlıklı olmasını sağlayabiliriz. Ürünü alırken de iyi bir ürün olup olmadığına da dikkat etmeliyiz.Çünkü bazı ürünler var ki cildimizi koruyacağına tam tersi dahada tahriş ediyor.Bu ürünlerde kullanılan malzemeler kötü ve ucuz yollu yapıldığı için bunları kullanmamalıyız.Hem kaliteli , hem de fiyatları uygun olan Clinique allık ürünlerinden tercih ettiğimiz zaman cildimiz için daha doğru bir tercih yapmış oluruz.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger