Aşama ile Sınır Çizmek


Aşama ile Sınır Çizmek

Her çizgi kahramanının kendine göre bir hayat standardı vardır. Bu yüzden oyun dünyasında farklı oyunlar görmemiz bu yüzdendir. Her karakter, kendi felsefesine göre bazı oyunları insanlara sunduğu için bu oyunları oynamadan herhangi bir yorum arz etmek yanlış olacaktır. Farklı türdeki oyunların her karakterin kendi dünyasını yansıttığını düşünürsek bu oyunların aslında iç dünyaya yönelik bir ışık olduğunu da görmek mümkündür. Bu yüzden kendinize göre bazı oyunları seçmek için öncelikle oyunların kalite değerini görmeniz ve daha önceden bu oyunların sunumunu yapmanız gerekiyor.
Öyle ki kendinize seçeceğiniz sorumlu dora oyunlarının en yenisini bile oynasanız karakteri seviyorsanız herhangi bir anlamsızlaştırma durumu hissetmeyeceksiniz. Bu yüzden kendi oyunlarınızı oynamak için öncelikle kendi zevklerinize özgü bir çizgi kahraman seçmeniz gerekiyor.

Bu kahramanların da oyun severlere sunduğu avantajlar göz önünde bulundurulursa herhangi bir yargıya ulaşmadan önce oyunlar kalite sorumluluk derecesini de önceden tahmin etmek gerekiyor.
Daha önceden yapılmış tespitler için daha somut yargılar kullanılırken; geç kalınmış bazı işler içinse boyama oyunları bile oynasanız size yarar sağlayacaktır. Sadece belirli konuların insanlara sunulmaya başlandığı böyle bir ortamda bazı düzene göre bir hareket etmek oldukça düzensiz bir harekettir. Yargıyı insanların takdirine bırakmak aslında onların görüşlerine de önem verdiğinizin göstergesidir. Bu durumda insanlar bu durumun farkında oluyor ve çalışmalar için işin bir ucundan tutmaya kendini odaklıyor.

Oyun severlerdeki bu durumu gurur ile nitelendirmek için öncelikle kendi benliklerinden veya düşüncelerinden vazgeçmesi gerekmektedir. Giderken çok acılı bile olsa bu oyunların güzelliği ve kalitesi göz önüne gelmeli ve Dora gezide diye düşünüp aklınıza gelecek herhangi olumsuz yorumu çıkararak güzel şeyler düşünmeye başlamak zorundasınız.

Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger