Blogger Yayın İçinde Pinterest Paylaşımlarını Kullanmak

Blogger Yayın İçinde Pinterest Kullanımı
Blogger Yayın İçinde Pinterest Kullanımı

Sosyal paylaşım sitelerinin arasında ki rekabet kızıştıkça sosyal paylaşım siteleri yeni yatırımlar ile karşımızda oluyor. Pinterest sistemi kısa süre önce sistemini yenilerek site sahiplerinin işine yarayacak bir çok eklenti ile internet dünyasına merhaba demişti. Pinterest sisteminin tüm yeniliklerini ve avantajlarını çeşitli yayınlarda sizlere açıklamaya çalıştım. Pinterest rehberi yazısında ise tüm içeriği linkleri ile sizi sundum. Eğer etkin Pinterest kullanmak istiyorsanız incelemenizi tavsiye ederim.  Pinterest Rehberi >> 

Şimdi ise sizlere Pinterest üzerinden paylaştığınız pinleri blog yazısı içerisinde nasıl kullanabileceğinizden bahsedeceğim. Demoyu inceleyebilirsiniz :



Yayın içinde kullanılan Pinterest paylaşımları ( Pinler ) kim tarafından paylaşıldığını ve hangi boarda yayınlandığını gösterir. Ayrıca sol üst köşesinde Pin İt butonu bulunuyor. Böylece takipçileri artırmak ve paylaşım yapanlar sayesinde ziyaretçi trafiğini yükseltmek mümkün.

Pinterest yayınlarını ufak bir embed kodu ile beraber kullanacağız. Öncelikle yüklediğiniz pinin linkini  elde etmeniz gerekiyor. Pinin üzerine tıkladığınızda açılan linki alın.

Blogger Yayın İçinde Pinterest Paylaşımlarını Kullanmak
Blogger Yayın İçinde Pinterest Paylaşımlarını Kullanmak

Edindiğiniz linki aşağıda ki kod içerisinde ki kırmızı link ile değiştirin. Ardından kodları kullanmak için yayın hazırlarken HTML bölümüne geçerek ekleyin.

<a data-pin-do="embedPin" href="http://pinterest.com/pin/146367056611375526/"></a>
<script src="//assets.pinterest.com/js/pinit.js" type="text/javascript"></script>

Kısa kod dizini ile yayın içerisinde pinlediğiniz yada pinlenmiş içeriği paylaşabilirsiniz.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger