Affiliate Marketing Programları - Weblenti

Affiliate Marketing Programları - Weblenti
Affiliate Marketing Programları - Weblenti 

Affiliate Marketing konu başlığı altında satış üzerinden kar payı ile kazanç sağlamanıza imkan veren farklı bir projeyi sizlere sunuyorum, Weblenti. Weblenti sitesi  '' Dijital Alışveriş Merkezi '' sloganı ile yayın hayatına merhaba diyen bir e-ticaret sitesi. Affiliate Marketing programlarından kazanç sağlamak istiyorsanız öncelikle ortaklık kurduğunuz sistemin müşterileriniz için ne şekilde çalıştığını algılamanız gerekir. Bu sebeple kısaca Weblenti sitesinin çalışma mantığından ve işleyişinden başlayalım.

Weblenti OpenCart, Proticarete, WordPress, Joom , E-Kitap ve Grafik örneklerini çeşitli alt kategoriler altında satmayı amaçlıyor. Bana sorulacak olursa en güçlü olduğu alan Opencart. Blogger yada Wordpress kullanarak ne kadar kolay bir şekilde internet sitesi sahibi olabiliyorsanız , OpenCart kullanarak bu kadar seri ve kolay bir şekilde e-ticaret sitesi oluşturabiliyorsunuz. Weblenti Affiliate Marketing programına katıldığınız taktirde satmaya çalışacağınız bir OpenCart projesini örneklemek istiyorum.
Gördüğünüz gibi 52,84TL ödeyerek bir e-ticaret sitesi teması satın almanız mümkün oluyor. Tek yapmanız gereken doğru müşteriyi satıcı ile buluşturmak. Weblenti sitesinin sunduğu ve sizin kar elde etmenizi sağlayacak farklı bir özellikte dijital ürünleri satmak isteyen tasarımcılar sisteme üye olabiliyor. Zamanla farklı satıcıların ürünlerini pazarlama fırsatınız olacak buda birbirinden farklı ürün örnekleri sahibi olacağınız anlamına geliyor zamanla farklı tasarımcıların geliştirdiği geniş bir dijital kataloğunuz olacak.

Ortaklık programından bahsetmek gerekirse işiniz oldukça kolay. Sisteme üye başvurusu yapıp sitenizin bir sürü değerlendirilmesine bekledikten sonra Weblenti  ortaklık programına katılıp takip kodunuz bulunan link adresini ediniyorsunuz. Yapmanız gereken Türkiye'de ki sayılı derece de yetenekli kişilerin tasarladığı ürünleri pazarlamak. Size ait olan takip kodunu bloglarınızda veya sosyal medya hesaplarınız da kullanabiliyorsunuz. İsterseniz kendinizi has bannerlar oluşturmanıza da izin verilmiş.  Her satış ardından %3 komisyon ücreti alacasınız. Tüm ortaklık koşulları için ziyaret edebilirsiniz :  Weblenti Ortaklık Koşulları >> 

Avantajlarından bahsetmek gerekirse, pazarlamaya çalıştığınız ürünün belli bir kitlesi hali hazırda ülkemizde mevcut. Ek olarak bu tarz ürünleri satın almak isteyenler için açılmış sınırlı sayıda şirket bulunuyor, bu sebeple rekabet halinde bulunduğunuz firma sayısı belli. Söylemeden geçemeyeceğim, bu denli geniş yelpazede satış yapan tek bir platform yok. Henüz bir takım içerikler eksik olsa da Weblenti'nin şuan beta sürümünde olduğunu ve yeni yeni piyasada yer alan bir firma olduğunu hatırlatmak isterim.

İnternet sektörü üzerinden iş yapan kişiler ve kurumlar tarafından satın alınacak ürünler olması sebebi ile pazarlayacağınız müşteri portföyü internetten alışveriş yapmaktan çekinen bir yapıda olmayacak. Ayrıca kredi kartı ödemeleri harici Paypal ödemesi yapılmasına da izin veriyorlar ki bu büyük bir avantaj. İncelemek isterseniz ziyaret etmeniz gereken adres : http://www.weblenti.com/


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger