Sirius Pırlanta

Sirius Pırlanta
Sirius Pırlanta

İnternet üzerinden alışveriş kültürü tüm dünyada geliştiği gibi ülkemizde de etkisini gösterecek düzeyde yol kat ediyor. Hemen hemen tüm ihtiyaçlarınızı internet üzerinden temin etmeniz mümkün. İnternet satışlarına olan güvenin gelişmesi de her geçen gün farklı dükkanların internette taşınmasına neden oluyor. İnternet üzerinden satış kültürünün gelişmesine ve güven sağlanmasına öncülük eden sitelerden biride uzun yıllardır sektöründe hizmet veren http://www.siriuspirlanta.com/

Sirius Pırlanta
Sirius Pırlanta


Sirius Pırlanta , Pırlanta Kolyeler, Pırlanta Yüzükler, Pırlanta Küpeler, Pırlanta Bileklikler, Pırlanta Gerdanlıklar, Pırlanta Aksesuarlar ve Renkli Taşlı Takılar satan bir firma. Ellerinde ki bol ürün çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Özellikle Pırlanta Yüzük çeşitliği göz doyurucu. Sirius Pırlanta ile tanışmam ise kişiye özel tasarım yapmaları sebebi ile oldu. Eğer aklınızda bir model varsa uzmanlara anlatıp yardım talep ediyorsunuz Pırlanta tektaşta özgünlük arayanlara duyurulur. Aklınızda ki modeli sizin için tasarlıyorlar. Benim gibi sevdiklerinize armağan etmek isteyenlerdenseniz özel çantası ve kutusu ile hediye paketi haline getirip dilediğiniz bir  hediye notu ile kapınıza kadar kargo masrafsız getiriyorlar.

Sirius Pırlanta
Müşteri hizmetleri konusunda gerçekten övgüyü hak eden bir firma. İlgilendiğiniz ürünle ilgili olarak canlı destek imkanları mevcut, ek olarak mail gönderip detaylı bilgilendirme isteyip aklınızdaki soruları sorabilirsiniz fakat benim tavsiyem beni arayın hizmetinden faydalanmanız. Bilgimi almak istiyorsunuz, gerekli bilgileri doldurun aranmak istediğiniz günü ve saati belirtin alanında uzman kişiler sizi arayıp her türlü sorununuza çözüm sorularınıza cevap bulsun. Almak istediğiniz ürün ile ilgili daha önce alışveriş yapmış kullanıcıların yorumlarını da okumanız mümkün. Bu sayede beğendiniz modelli kullanan insanların fikrini de alma imkanına kavuşuyorsunuz.

Ödeme konusuna değinecek olursak firma oldukça güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri ile sıfır problem bol seçenek yöntemini tercih etmişler. Dilerseniz kredi kartı ile ödeme yapabilir yada durumu göre kapıda ödeme seçeneğini kullanabilirsiniz. Kredi kartı kullanmanızı tavsiye ederim, bir çok banka ile anlaşmalılar ve 12 aya kadar taksit imkanı sunuyorlar. Sitenin en önemli özelliklerinden birisi ise memnun kalınmayan ürünleri koşulsuz iade alması, satış ile beraber garanti kapsamındasınız. 3 yıl bakım garantisi ve yüzük ölçüsü ayarlama hizmetleri de mevcut. Aldığınız pırlanta ürünler, koşulsuz iade garantisi, 3 yıllık garantisi ve istediğiniz ölçümde boyutları ile kapınıza teslim ediliyor.

Eğer pırlanta konusunda internet üzerinden bir araştırma yapma niyetindeyseniz ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim : www.siriuspirlanta.com



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger