Domain Promo Codes ile Daha Ucuza Domain Alın

Domain Promo Codes ile Daha Ucuza Domain Alın
Domain Promo Codes ile Daha Ucuza Domain Alın

Satışları artırmanın ve yeni müşteriler hitap etmenin en kolay yollarından bir tanesi indirimler ve promosyonlar düzenlemektir. Satıcı için müşteriye cazip teklifler sunmak yeni müşteriler kazandıracağı gibi alıcı içinde uygun fiyattan ürün elde etmeyi sağlayacaktır, bu tarz çift taraflı kar sunan kampanyalar her sektörde olduğu gibi internette de mevcut. Domain firmaları yeni müşteriler ile tanışmak için zaman zaman ucuza domain alabileceğiniz kampanyalar düzenliyorlar. Birazdan açıklamaya çalışacağım kampanya kodlarını http://www.domainpromocodes.com/ sitesinden takip edip kodları ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Bu kampanyalar basit bir mantık üzerine kurulu dağıtılan ufak bir kod ( domain promosyon kodları ) yardımı ile domain satın aldığınızda domaini daha ucuza alma fırsatını yakalıyorsunuz.

Domain Promo Codes ile Daha Ucuza Domain Alın
Domain Promo Codes ile Daha Ucuza Domain Alın

Domain coupon codes ile örnek bir kullanımı sizler için açıklayayım. Bir çok şirket var olsa da biz en bilindik olan Godaddy servisi üzerinden örnekleyelim. Görüldüğü gibi bize sunulan domain coupons olarak isimlendirieln mini bir kod mevcut. Domain kuponu kopyalayarak Godaddy üzerinden alışveriş gerçekleştirdiğinizde domain başı ödemeniz gereken ücret sadece dört dolar. Normal şartlar altında Godaddy firmasından satın alacağınız bir domaine $12.99 ödüyorsunuz, domain promosyon kodları sayesinde dokuz dolarlık bir indirim sağlama imkanınız mevcut. Domain coupons kavramı sayesinde tek domain fiyatına üç adet domain satın almanız mümkün. Kampanyaları sadece tek kupon üzerine düşünmeyin. Farklı kampanyalardan yararlanma imkanınız da mevcut. Farklı bir örnek olarak '' Save 20% off your order 60$ or more '' kullanacağınız domain promo code ile 60 dolar üzeri alışverişleriniz de yüzde 20'lik bir indirim alabiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak domain promosyon kodları dağıtan http://www.domainpromocodes.com/ adresi üzerinden tüm domain alışverişlerinden olan kazancınızı yüzdelik olarak görme imkanına da sahipsiniz.  Kullanacağınız kodun sizlere ne kadar kazanç sağlayacağını takip edebiliyorsunuz. Domain almadan önce muhakkak ziyaret etmenizi tavsiye ederim.



Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger