Blogger Seo Uyumlu Etiket Kullanımı

Blogger Seo İçin Uygun Etiket Seçimi
Blogger Seo İçin Uygun Etiket Seçimi

Blogger Seo  çalışması yapanların değişmez yardımcısı etiketlerin yanlış kullanılması ile bloglarınızın indexlenmesinden  , arama sorgularına kadar bir çok yönden bloglarınızı kötü etkileyebilir. Bu sebeple etiket kullanımı konusunda oldukça hassas davranmalısınız. Yayınınızı  bloglamadan önce belli anahtar kelimeleri belirleyerek etiketlerinizi hazırlamanız gerekiyor. Blogger seo çalışması yapmak için her zaman sondan başa bir çalışma prensibi edinin . Blogger Anahtar Kelimeler > Blogger Etiket > Blogger İçerik > Blogger Başlık

Blogger Seo - Blogger Etiket İle Uyumlu Title Seçimi :

Yazı başlıkları her zaman anlatmak istediğiniz konuyu özetler nitelikte olmalı. Aynı şekilde bu uyumu etiket kullanımında da yakalamanız gerekiyor. Başlıkta bulunan ve yazıyı özetleyen cümle   kullanacağınız etiket tamlamasında  kesinlikle bulunmalı.

Blogger Seo - Yayınınız İçin Etiket Kullanımı : 

Etiketleri seçerken yayınınızın içeriğinde bulunan sıklığı göz önünde bulundurulmalısınız. Google etiketleri konu özetleri olarak algılar bu sebeple yayınınızda yoğun olarak yer bulan sözcükler etiketler içerisinde bulunmalı. Eğer sıkça kullandığınız bir öbek etiket olarak kullanılamayacak düzeyde alakasız ise Blogger makalenizi,  Blogger Seo  ayarlarına göre yazamadınız demektir. Bu alakasız sözcükleri eş anlamlıları ile değiştirmeli yada etikette kullanacağınız kelimeleri daha sık kullanarak alakasız sözcüklerin etkinliğini azaltmalısınız.

Blogger yayınınız için kullanacağınız etiketler kesinlikle yazı içerisinde geçen kelimelerden seçilmelidir. Yayınınız içerisinde hiç bulunmayan bir sözcük etiketlerinizde yer almamalı. Eğer belirlediğiniz bir sözcüğü etiketler içerisinde bulunmasını istiyorsanız bir kerede olsa yazınız içerisinde kullanmalısınız bu size Blogger Seo konusunda fayda sağlayacaktır.

Blogger Seo - Blogger Doğru Etiket Kullanımı
Blogger Seo - Doğru Etiket Kullanımı

Varsayalım ki Blogger Seo hakkında bir yazı yazacaksınız ve tercih ettiğiniz etiketlerde Blogger Seo üzerine şekillenmiş olacak , yazınız içerinde Blogger Seo kelimesini muhakkak kullanmanız gerekmekte. Yayınınızda kullanacağınız Blogger Seo ,etikete eklediğiniz Blogger Seo ve Başlıkta  bulunan Blogger Seo kelimeleri bir uyum içerisinde olur ise yazınız Google üzerinden yapılmış olan Blogger Seo aramalarında daha iyi yerler edinebilir.

Blogger Seo - Tercih Edilecek Etiket Sayısı :

Blogger etiketleri makalenizin kelime sayısına uygun olarak seçilmeli. Google tarafından uygun görülen 200 , 250 kelime aralığında bulunan makaleler için 6 veya 7 kadar etiket kullanmalısınız. Yazınızda geçen kelime sayısına göre etiketlerinizi artırabilir ya da azaltabilirsiniz.  Ama kesinlikle uzak durmanız gereken durum çok kısa yazılar için yüksek sayıda Blogger etiketi kullanmak. Bu durum size Blogger Seo konusunda negatif etki yapabilir.

Blogger Seo Uyumlu Etiket Kullanımı  Özetlemek Gerekir İse : 

En etkili olan anahtar kelimeniz konu başlığında bulunmalı ve yazı içerisinde  bolca geçmeli. Kullanılacak etiketler yazı içerisinde kesinlikle bulunmalı.  Alakasız kelimeler , etiketler ve yayın içersin de sınırlı şekilde bulunmalı. Tercih edilecek olan etiket sayısı içeriğinin uzunluğuna göre belirlenmeli.




Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger