Bloglar İçin Tumblr Tarzı Takip Et Butonu Oluşturmak

Bloglar İçin Tumblr Tarzı Takip Et Butonu Oluştur
Bloglar İçin Tumblr Tarzı Takip Et Butonu Oluşturmak 

Blog kullanıcılarının başarısı her ne kadar yüksek hit seviyeleri ile ölçülüyor olsa da en büyük kriterlerden birinin fazlaca takipçiye sahip aktif bir site olmaktan geçtiğini düşünüyorum. İlgili bir blog sahibi olarak size kolay ulaşılabilir olmalı ayrıca kullanıcılarınızı sizi takip etmeye teşvik etmelisiniz. Blogger kullanıcıları takipçi edinme konusunda izleyiciler gibi bir avantaja sahip.

Size kolay ulaşılmasını sağlamak ve takip edilebilir olmanızı kolaylaştırmak için blogumun sağ üst kısmında demosunu görebileceğiniz Tumblr takip et ve iletişim butonları size yardımcı olacaktır.

Bloglar İçin Tumblr Tarzı Takip Et Butonu Kodları

1 ) Blogger kumanda paneline gelerek Yerleşim >> Gadget Ekle seçeneği ile kodları ekleyebilirsiniz. Gadgetınızın hangi kısımda duracağı önemli değil.   

 <div style="position: fixed; top: 5px; right: 95px;">
<a class="linkopacity" href="http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=3635639306019249049" target="_blank" rel="nofollow" title="Blogu İzle" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBNX38Je9IuiDjRxiuyXgZEIzVuEA4tNLIdvgOeFxlvs0wiD6VeBFFtbQ6SQfbU2b3ALIA_0Omz7lmJY8yZlw9qXnJ4d7AOYY_ef5b7H9B_Yb4CyAYnIM9QMhrLT5esJBA75RakgQYnQY1/s1600/blogger-dersleri-com-blogu-izle" border="0" /></a>
</div>
<div style="display:scroll; position:fixed; top:5px; right:5px;">
<a class="linkopacity" href="http://www.bloggerdersleri.com/p/iletisim.html" target="_blank" rel="nofollow" title="İletişim" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img border="0" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoLHFks6zTlqPNJmqHgLp-Ml4eWVZU-6tR4QwOj1xr1ojvArcej3Sr44hQzsq4HrrqiBmvzCv4_ednWPdJbyFuSxDxViH5Vy5yMuPF4gxX9x57qgqbemMCUAlXS8Jh3thGjIPUC3dG1LdG/s1600/blogger-dersleri-com-iletisim-.png" /></a>
</div>


 Bloglar İçin Tumblr Tarzı Takip Et Butonu Modifiye 

  • Kırmızı ile yazılmış olan ilk sayısal değer sizin BlogİD'niz bu kısımdaki değeri kendi blogİD'niz ile değiştirmelisiniz. ( BlogİD Nedir , BlogİD mi Nereden Öğrenebilirim >> ) Blogu izle yazısı butonun üzerine gelince görünecek olan title içeriği. 
  • Mavi olarak belirlenmiş linki iletişim sayfanızın linki ile değiştirin. İletişim yazısı butonun üzerine gelince görünecek olan title içeriği. 


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger