Basketbol, Dora, Kuaför Oyunları

İnternete zaman geçirebileceğimiz ne kadar fazla aktivite olsa da hiç biri beni oyunlar kadar rahatlatmıyor. Hayata mola diye bağırıp kendimi bir anda bu güzel, sade, oynaması kolay oyunların içinde buluyorum. Oyun siteleri arasında sıkça tercih ettim platformlardan biri oyunoyna.com adresi.

Basketbol Oyunları Oyna

Sizlere tavsiye edebileceğim oyunlar ise basketbol oyunları , Dora ile maceralar ve kuaför oyunları.

Basketbol oyunlarını oynarken tek ihtiyacınız el becerisi olduğunu düşünebilirsiniz fakat durum bundan daha karmaşık. Fazlaca emek vermeniz ve sıkça düşünmeniz gerekiyor. Önünüzde bir çok engel var. Ne kadar basketbol oyunları olarak geçiyor olsa da bence her biri başlı başına bir zeka oyunu statüsünde. Takım arkadaşlarınızla paylaşarak engelleri aşmanızda yeterli değil son olarak el becerinizi konuşturmanız gerekiyor. Üstelik tek kişilik olan oyunlar kadar çift kişilik oyunlarda itina ile eklenmiş . Eğer yalnız değilseniz bu zorlu müsabakaları arkadaşlarınızla bir hırs meselesine dönüştürerek basketbol oyunlarını oynayabilirsiniz.

Dora Oyunları ise özellikle Dora fanlarını mutlu edecek gibi. Bu ismi duydunuz mu bilmem ama Dora yeni nesil gözde kahramanlarından biri. Kahramanımız yakın dostu  maymun Buts ile türlü maceralara katılıyor. Bu yeni fenomeni fark eden oyunuoyna.com ailesi dora için özel bir bölüm açmış  neredeyse her türlü oyuna yer verilmiş durumda. Dora ile eğitici öğretici oyun maceralarına çıkıp çocukluğunuz dan kalma basit şeylerle ile mutlu olma duygularınızı okşayabilirsiniz.

Kuaför Oyunları ise bir şeyler üretmeyi sevenler için ideal. Sakallarım çıkmaya başlayıp da tıraş olmaya start verdiğim günden beri aynada hep ilginç şekiller denemişimdir. Nasılsa sonunda tamamını kesecek olmanın rahatlığı ile kendime bir  birinden farklı şekiller vermek hep hoşuma gitmiştir. Sanırım birazda bunun etkisiyle kuaför oyunlarını sıkça tercih ediyorum. Farklı simaları farklı tiplere sokmak oldukça hoş.  Sizde tasarımcı kişiliğinizin ufkunu genişletmek istiyorsanız kuaför oyunları ile yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Hayata karşı mola almak istediğinizdeasit oyunlar ile biraz olsun beyninizi dinlendirip hayata kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger