Pastalı Yapboz Oyunları

Pastalı Yapboz Oyunları


Televizyon dünyasında birçok kişinin hayranlığını kazanmış aktörlerden biri olan Oktay Kaynarca il film sektöründe sıkça adını duymuşsunuzdur.2010 yılında varlığını sürdüren en iyi dizilerin başında gelen adanalı ile süper aksiyonu bol ve heyecanlı vakitler geçirdiğinizi gözlemleyebilirsiniz.Bu süper dizinin yıldızlarını sizler için bir araya getirerek iyi bir oyun tasarlamaya çalıştık.Bu oyuna başlamak için Adanalı Yapbozu linkine tıklayarak oyuna başlayacaksınız.Dizinin yıldız oyuncularının parçalanmış resimlerini birleştirmek için çok dikkatli olup zamanı boşa harcamamaya çalışacaksınız.Parçaları birleştirmek için Mouse i kullanarak parçaların nereye gireceğini analiz ederek o alana doğru parçayı götürerek fotoğrafın tamamını ortaya getirerek iyi bir işi başarmış olacaksınız.

Televizyonda çıkan bu filmi takip ederken bir dakika bile gözünüzü televizyondan ayıramayacağınızı görebilirsiniz.Olay polis ve hırsız yani kötü adamlar ile çevrildiği için sürekli başka ortamlara girerek yeni kişileri tanıma şansı elde edeceksiniz.Filmin önemli yıldızlarından biri olan Maraz Ali ve Adanalı ile kimsenin yapamadığı olayları ikisi tek başına yaparak adlarını tüm İstanbul’a duyurarak herkesin çekineceği isimler arasına girmeyi başarabilmişlerdir.Bu adamlar tek başına sürekli kahramanlık yaptıkları için birbirlerini koruyarak bütün tehlikeli insanları ortadan kaldırmayı başarabilmişlerdir.

Yapboz Oyunlarının en eğlenceli yönlerinden olan bu kahramanlar ile yeni bir maceranın içine girerek ali ve yavuzun yapacağı her hareketi heyecan ile bekleyeceğinizi görebilirsiniz. Dizide Maraz Alinin sevgilisi olan İdil ile çok büyük olaylara karıştıklarını görebilirsiniz. Biz bu olayların fotoğrafını çekerek PUZZLE  haline getirerek iyi zaman geçirmeniz için iyi bir ortam hazırlamaya çalıştık. Tehlikeli ortamlardan uzaklaşmak için önceden belirlediğiniz planı devreye koyarak kullanacağınız araçları bu alana getirerek düşmanlarınızdan kurtularak karakola doğru ilerleyerek suçsuzluğunuzu ispatlayarak güvenli bölgelerde yaşamayı sürdüreceksiniz. Adanalının en çok sevdiği oyunların başında gelen Pasta Oyunları Oynamak için sizlere sunduğumuz siteden bu alan adını tıklayarak değişik maceraların içinde kendinizi bulacaksınız. Filmde acıkanlar için hazırlayacağınız pastaların dağıtımı için harekete geçerek herkese eşit parçada pastaları dağıtarak bütün insanların enerjisini bir üst bölüme taşıyarak en yüksek puanı almaya hak kazanacaksınız.


Makaleyi Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Hakkında : kredi kartı borcu taksitlendirme
Copyright © 2012 - 2013. Blogger Dersleri - All Rights Reserved | Proudly powered by Blogger